3 grunde til at give penge til dyrevelfærd

//

Går du med tanker om at begynde at donere penge til dyrevelfærd, men er det ikke noget, du er begyndt på endnu, kommer vi her med et par gode grunde til, hvorfor det er det helt rette at gøre. Der er ingen tvivl om, at du kan være med til at gøre en stor forskel for de mange dyr, der har brug for hjælp verden over, hvis du vælger at donere penge til de organisationer, der kæmper deres sag.

Det er ikke alle, der har råd til at donere penge til et godgørende formål hver måned, men hvis du har, er der ingen tvivl om, at de vil lande på et tørt sted, hvis du bl.a. vælger at donere penge til dyrevelfærd. Her er der virkelig brug for dem.

Lav dit næste ur-indkøb hos CLOCKS.

Hjælp dyrene til et bedre liv

For det første hjælper du jo dyrene til at få et bedre liv, end hvad de ellers havde udsigt til. Der er jo mange dyr, der stadig er i fangenskab, som bliver tortureret eller på anden vis lever en frygteligt liv. Hvis du vælger at donere penge til de rette organisationer, kan dine penge være med til at sikre, at disse dyr kommer til at få sig en rigtig god tilværelse, hvor de bl.a. er sikre på at få mad og drikke hver dag, og at der er nogen, der tager sig af dem, hvis de fx pådrager sig en sygdom eller kommer til skade.

Giv organisationerne flere ressourcer

Så er dine penge jo også med til at give organisationen mange flere ressourcer. Det kan blandt andet være med til at give organisationen flere hænder, så der kan være flere til at hjælpe de dyr, der kommer ind. Det kan også være med til at sikre mere foder, dyrlægehjælp eller hvad der nu ellers kan være brug for i sådan en organisation. Der er også mange små organisationer inden for dyrevelfærd, hvor der ikke er råd til alt det, der er brug for, hvis dyrene skal have det godt. Og her spiller dine penge virkelig en rolle.

Bedre repræsentation i nærmiljøerne

Sidst, men ikke mindst, kan dine penge også være med til at sikre bedre repræsentation fra de gode organisationer inden for dyrevelfærd i nærmiljøerne. Det kan give dem bedre faciliteter i de lande, hvor de er til stede i. Jo stærkere en organisation er repræsenteret i et land, desto nemmere får de også ved at udføre deres arbejde, og desto mere indflydelse kan de også have på bl.a. lokalpolitik eller lignende, hvor det også er vigtigt, at deres stemme bliver hørt.

Læs mere om vintage vægur lige her.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark