3 kæledyr du kan overveje at købe

//

Har du gået og leget med tanken om at få dig et kæledyr, eller vil dine børn gerne have et kæledyr, men har du endnu ikke fundet ud af, hvilket kæledyr du skal købe, kan det være, at du bliver lidt klogere her.

 

Der er jo stor forskel på de forskellige kæledyr, som du kan have i Danmark. De kræver alle sammen noget forskelligt. Så du skal også tænke på, hvor meget tid du har at gøre godt med, da der jo ikke er nogen grund til at få et meget krævende kæledyr, hvis du stort set ikke har noget tid at gøre godt med.

Hund

Vil du eks. gerne have noget mere motion i din hverdag, og er du ikke lige interesseret i at starte i HG gymnastik, kan du jo overveje at få dig en hund. Det er et af de mest populære kæledyr i Danmark, og det er der jo ikke noget at sige til.

 

Det kan være utroligt hyggeligt at have en hund, men det kræver også, at du har lyst til at investere din tid, hvis du gerne vil have en hund, da den skal trænes, opdrages og aktiveres. Det er ikke noget, du kommer sovende til.

Kat

Vil du have et kæledyr, der kræver lidt mindre tid end en hund, kan du jo kigge på at få dig en kat. Den er meget billigere at erhverve sig, og den kræver ikke lige så meget af din tid hver eneste dag.

 

Selvfølgelig kan du stadig træne med din kat, og du skal stadig sørge for at tømme kattebakke og så videre, men sammenlignet med en hund er det langt nemmere at have en kat.

 

Du har også gode muligheder for at adoptere en kat i Danmark, da der er mange katte, der har brug for et nyt hjem.

Kanin

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også overveje at få dig en kanin. Det er især noget, der passer godt ind til børnefamilier. Har du en have, er det jo oplagt at bygge et kaninbur, hvor du kan have en kanin eller to rendende inde.

 

Det er meget nemt at have en kanin, og den kræver ikke nær så meget pleje som en hund. Den kan nemt være i haven, så når du har fundet et godt gasgrill tilbud og står og hygger i haven, er der også god plads til at have en kanin hoppende rundt.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark