3 ting du kan lave i parken med din hund

//

Har du en hund, og har du adgang til en park, bør du afgjort gå en tur med din hund i parken så ofte som muligt. Gerne minimum en gang om dagen. Der er masser af fordele ved at gå en tur i parken med din hund. Ikke kun for hunden, men i den grad også for dig selv. I bliver begge to luftet, og i får begge to motion. Og så er der også bare rart at være i naturen en gang i mellem. Det er er chance for at tage en pause fra den travle hverdag og bare koble af en times tid om dagen. Både for dig og du hun. I artiklen her ser vi nærmere på 3 ting du kan lave i parken med din hund.

 

Mød andre hunde

I en park hvor hunde er tilladt, er det stor sandsynlighed for, at i også møder andre hunde. Det er sundt for din hund at møde, hilse på og lege med andre hunde. Hunde er også sociale dyr, og selvom de er glade for menneske kontakt, er de i den grad også glade for at møde andre hunde og lege med dem i gang i mellem. Det er sundt for dem både socialt og på motion siden.

 

Sid på en havebænk og slap af

Parker er fuldt af gode havebænke, og efter din hund har rendt lidt rundt og fået brændt noget krudt af, kan i sidde og slappe af på en af bænkene. Her kan din hund samtidig få lidt vand og evt. en godbid. Samtidig kan du sidde og nyde synet fra parken.

De fleste havebænke i parker er lavet af træ og metal. Ofte er stellet af metal mens sædet er lavet af træ. Det er både godt holdbart, og så passer materialet godt ind i en park. Mange gange er de lig de havebænke, du måske selv har hjemme i din egen have.

 

Kast en bold

De fleste hunde elsker når du kaster en bold, og de så skal hente den tilbage til dig. Er din hund en af dem som elsker det, er det oplagt at kaste lidt med bold når i går en tur i parken.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark