3 måder du kan støtte dyrevelfærd

//

Vil du gerne gøre mere for dyrene, og er vil du gerne støtte op om dyrevelfærd, er der jo flere måder, du kan gøre det på. Og det handler ikke alt sammen bare om at give penge til gode formål, selvom vi naturligvis heller ikke kan komme uden om den mulighed. Dyrevelfærd betyder meget for de fleste af os, og derfor er det også vigtigt at være med til at gøre en forskel for dyrene.

 

Find dværg frugttræer til haven her.

1 – Køb ikke produkter lavet ud af dyr

For det første giver det måske lidt sig selv, at du ikke bør købe produkter, der er lavet ud af dyr. Det kan blandt andet være skindjakker eller pelshuer, eller hvad der nu ellers findes på markedet, som er lavet direkte af materialer fra dyr. Selvom det kan virke som en stor kamp at tage op ene mand, er det bare vigtigt, at du vælger med dine penge, og det kan du blandt andet gøre ved at bruge dine penge på at købe noget mere bæredygtigt end ting, der er produceret ud af dyr. På samme måde som det også kan være en ide at skære ned på dit kødforbrug.

2 – Støt velgørende formål økonomisk

Har du penge til det, kan det da også være en rigtig god ide at støtte velgørende formål rent økonomisk. Der er mange gode organisationer, som du kan vælge at støtte, og du bestemmer selv, hvilken organisation inden for dyrevelfærd, som du har lyst til at støtte. Det behøver jo ikke at være en dansk organisation. Du kan jo vælge at støtte op om bedre forhold for dyr i hele verden. Dog er der en lang række gode danske organisationer, der også gør meget for dyrene, som du kan overveje.

 

Du kan også bruge pengene på at lave din have pæn. Find de bedste ligusterhæk priser her.

3 – Adopter i stedet for at købe

Det sidste råd til mere dyrevelfærd er, at du kan vælge at adoptere dit kæledyr i stedet for at købe det, næste gang du vil have et nyt medlem af familien. Drømmer du eks. om at eje din egen hund, kan du jo vælge at adoptere den i stedet for, så du kan være med til at give en hund et nyt og kærligt hjem, som den i den grad har brug for. Du kan også adoptere katte, kaniner eller hvad du nu ellers vil have af kæledyr, og det er meget bedre for dem med et kærligt hjem hos dig end at være på et hjem, eller det der er endnu værre.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark