Støt op om velgørende organisationer der hjælper dyr

//

Vil du gerne være med til at gøre noget godt for dyr, men har du ikke plads til at tage en masse dyr ind og passe på dem selv, er der heldigvis andre ting, du kan vælge at gøre. Du kan fx vælge at støtte op om velgørende organisationer, der hjælper dyr. På den måde kan du være med til at støtte op om dem, der hjælper dyrene i første linje både i Danmark og i resten af verden.

Køb plisse persienner her.

Mange forskellige initiativer

Der er dog rigtig mange forskellige initiativer, du kan vælge imellem, når du skal finde ud af, hvem du gerne vil støtte op om. Og har du ikke råd til at støtte 100 forskellige organisationer hver måned, skal du jo finde ud af med dig, hvem du har lyst til at støtte. Så det kan være en god idé at kigge de mange organisationer igennem, hvis du ikke allerede nu har en favorit eller to, som du gerne vil hjælpe. Om det skal være gadehunde i Grækenland eller orangutanger fra Borneo, er helt op til dig at vælge.

Giv et beløb hver måned

En måned du kan vælge at støtte de fleste organisationer er via et fast beløb hver måned. Der er dog også nogle af dem, der tillader dig at give et enkeltbeløb, hvis du har mere lyst til det. Men en god måde at støtte fast op om en organisation på er ved at få dig et fast abonnement på et fast beløb hver måned, så du støtter med det samme måned efter måned. Så kan du også nemt sætte det ind i dit budget, og du kan være sikker på, at du hver måned er med til at hjælpe.

Du kan hjælpe med at samle penge ind

Hvis du ikke har mange penge at give selv, er der også andre måder, du kan hjælpe på. Du kan nemlig også hjælpe med at samle penge ind. Der er flere organisationer, der har medlemmer, der samler penge ind for dem. Så hvis du gerne vil være med til at gøre en endnu større forskel, er det bare med at fatte en indsamlingsbøsse og gå i gang med at samle penge ind, så din støtte kan være med til at samle endnu flere penge sammen til de tiltag, du vil hjælpe.

Køb hvide plissegardiner her, hvis du skal have nye.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark