Adidas er et globalt brand med et dansk ledelsesteam

//

Vidste du, at Adidas er den næststørste sportstøjsproducent i verden? Virksomheden, der er grundlagt i Herzogenaurach, Bayern, designer og fremstiller sko, tøj og andet sportstøj. Adidas er et globalt mærke, der bruges af millioner af mennesker til en række forskellige aktiviteter. Adidas er den næststørste sportstøjsproducent i verden og er den største i Europa. For at lære mere om Adidas-mærket, fortsæt med at læse. Her er nogle fakta om Adidas og nogle af deres mest berømte produkter. Læs mere på floraessentia.com

Adi Dassler
Adolf “Adi” Dassler var en skomager, opfinder og medstifter af det tyske sportstøjsfirma Adidas. Han var lillebror til Rudolf Dassler, der grundlagde Puma. Han blev respekteret af sine jævnaldrende og blev den mest indflydelsesrige figur i sportstøjets historie. Men hvad er Adidas egentlig? Hvad er dens formål? Og hvordan blev det så populært?

Rudi Dassler
Sagaen om de to brødre, der grundlagde sportsskomærket Adidas, går tilbage til midten af ​​1960’erne. Brødrene, Rudi og Adolf, skabte et firma, der specialiserede sig i sportsfodtøj. Deres produkter var så populære, at Jesse Owens, en løber og fremtidig olympisk guldvinder, brugte dem til at træne. I en alder af 25 etablerede de deres firma på den modsatte side af Aurach-floden fra Puma, som de havde erhvervet.

Rob Strasser
Adidas, en tysk sportsbeklædningsvirksomhed, overvejer at flytte til Portland. Tidligere Nike Inc. CEO Peter Moore har et tæt samarbejde med Strasser, og de arbejdede sammen på en række forretningsprojekter, herunder oprettelsen af ​​Nikes Air Jordan linje. De to har en historie, der går tilbage til 80’erne, hvor Nikes Nike Air Jordan-sko blev introduceret med støtte fra den store basketball Michael Jordan. Den nye placering er praktisk i forhold til Nikes “World Campus”, som er i Beaverton, Oregon.

Kasper Rørsted
Siden 2016 har virksomheden fået ny administrerende direktør, Kasper Rrsted. Han er dansk manager. Læs videre for at finde ud af om hans resultater og hans tilgang til forretning. Kasper Rrsted, Adidas CEO: Hvad gør ham anderledes? Her er tre grunde. Lad os starte med hans baggrund. Rrsted begyndte sin karriere som salgsrepræsentant, inden han gik videre til ledelsen. Han har en stærk baggrund i erhvervslivet og brænder for sport.

Reebok
Den seneste kamp mellem Reebok og Adidas afslører opdelingen mellem de to virksomheder. Førstnævnte var engang et kraftcenter, og Adidas har ikke formået at genskabe sit potentiale. Begge virksomheder har kæmpet med at ændre forbrugernes smag og ledelse. Efter Adidas købte virksomheden for 3,8 milliarder dollars i 2006, har selskabet sagt, at det vil afhænde Reebok. Det har til hensigt at rapportere Reebok som “ophørte aktiviteter” fra første kvartal af 2021.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark