Helligdage i december

//

Der er ingen mangel på helligdage i december! Ud over jul og Hanukkah er der masser af andre festlige dage at fejre. Her er blot nogle få af dem:

– Boxing Day (26. december): Boxing Day er en helligdag, der fejres i mange Commonwealth-lande, og som mindes dagen efter jul, hvor tjenestefolk og håndværkere modtog gaver fra deres arbejdsgivere.

– Nytårsaften (31. december): Årets sidste aften fejres ofte med fester og særlige arrangementer. Mange mennesker tager sig gode løfter for det nye år og lover at forbedre deres liv på en eller anden måde.

– Kwanzaa (26. december – 1. januar): Kwanzaa er en forholdsvis ny helligdag og blev oprettet i 1966 som en måde at fejreAfrikansk arv og kultur. Den fejres over syv dage, hvor hver dag fokuserer på et andet princip i afrikansk kultur og familie.

– Tre kongers dag (6. januar): Denne helligdag, også kendt som Epifania, markerer slutningen af julesæsonen og mindes dengang de tre konger besøgte Jesusbarnet. Den fejres traditionelt med særlig mad og slik, herunder kongekage – en lækker kage dekoreret med plastikfigurer eller spiselige figurer af Jesusbarnet.

Uanset hvilken højtid du fejrer i december, er der altid noget at nyde! Fra de traditionelle jule- og Hanukkah-fester til mere unikke helligdage som Kwanzaa og Three Kings Day er der noget for enhver smag. Så kom ud og nyd alle de festlige fornøjelser!Ferie i december er en fantastisk måde at fejre og nyde slutningen af året på! Med jul, Hanukkah, Boxing Day, nytårsaften, Kwanzaa og Three Kings Day, der alle finder sted i denne måned, er der noget for enhver smag. Uanset om du foretrækker traditionelle fester eller mere unikke helligdage som Kwanzaa eller Three Kings Day, er der altid mulighed for at komme ud og have det sjovt i december. Så hvorfor ikke deltage i alle festlighederne? Saml venner og familie, og skab nogle glade minder i denne juletid!

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark