Leder du efter et nyt gulv, hvor design og kvalitet er i top? Så læs med her!

//

Det kan være svært at vælge det helt rigtige gulv til sit hjem. Gulvet er noget man konstant ser i hjem og derfor er det vigtigt at man kan lide det gulv man nu engang har valgt til hjemmet. Der findes mange forskellige slags gulve på markedet. Alle gulve har hver sine fordele og ulemper. Det er heller ikke ligegyldigt, hvilket gulv man vælger. Nogle gulve er mere sarte end andre og derfor er der visse overvejelser du bør gøre dig, inden du køber gulvet. 

Boen gulve til det moderne hjem – i mange forskellige sorter

Et af de mere populære gulve til moderne danske hjem er boen gulve. Boen gulve kan fås i flere forskellige træsorter, så du kan være helt sikker på, at gulvet og dets nuance passer lige præcis til dit hjem. Du kan nemlig både finde gulvet i ask, bøg og eg. Uanset om du vælger et boen gulv i ask, bøg eller eg, vil gulvet være i et lækkert og naturligt design, som giver dig en fornemmelse af at invitere den smukke natur ind idet moderne hjem.

Hvilke fordele er der ved have junckers trægulve i sit hjem?

Junckers trægulve er ikke blevet populært for ingen ting. Der er nemlig mange goder ved at vælge sådan et gulv til sit hjem. Et af de mange fordele ved dette gulv er, at gulvet er meget slidstærkt og kan derfor tåle lange perioder med hårdt slid. Denne funktion er især populær hos familier med småbørn, som godt kan være hårde mod et gulv. Med legetøj der bliver smidt i gulvet og stole der bliver skubbet men ikke løftet kan være hårdt for et ellers slidstærkt gulv. Junckers trægulve er også populært hos familier med kæledyr som hunde og katte. Både hunde og katte slæber meget snavs med ind i hjemmet dagligt og deres klør ridser mod gulvet, hver gang de tager et skridt – derfor er junckers trægulve både populært hos børnefamilier og familier med kæledyr.

Hvis du leder efter et helt andet gulv til dit hjem

Hvis hverken boen gulve eller junckers trægulve falder i din smag, er der også mange andre forskellige slags gulve du kan vælge imellem til dit hjem. Du kan blandt andet vælge imellem fyrretræsgulve, parador gulve eller skibsdæk. Hvis du er på udkig efter et gulv der for mange er rigtig populært, når det kommer til design kan du også vælge det smukke sildebensgulv. Sildebensgulvet er med sit elegante udtryk med til at give dit hjem en herskabelig stemning. Parketgulvet i sildeben kan du, ligesom de andre gulve, finde i flere forskellige nuancer. Du kan for eksempel finde et sildebensguld i hvidolieret som børstet og røget. Dette slags guld er i eg og har en flot nøddebrun farve. Du kan også finde et sildebensparket gulv i en mere naturlig udgave af eg. Her er gulvet bare blevet børstet og olieret. Derfor kommer det naturlige udtryk til syne.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark