Hvorfor du bør adoptere en kat fra dit lokale krisecenter

//

Der er masser af katte på internater i hele landet, der venter på deres hjem for altid, og at adoptere fra dit lokale internat er en god måde at hjælpe en kat i nød på. Du giver ikke blot en kat et kærligt hjem, men du støtter også dit lokale dyreinternat.

 

Når du adopterer en kat fra et krisecenter, giver du ikke kun katten en ny chance for livet, men du hjælper også med at gøre plads til en anden hjemløs kat, som kan blive optaget. Ved at adoptere fra dit lokale dyreinternat er du med til at redde liv!

 

Her er blot et par grunde mere til, hvorfor det er den bedste løsning at adoptere en kat fra dit lokale shelter:

 

– Der er katte af alle aldre, racer og personligheder på internaterne, så du kan være sikker på at finde det perfekte match til din familie.

 

– Kattehjem tilbyder et sikkert og rent miljø for katte, og alle medarbejdere og frivillige er dedikerede til at finde det perfekte hjem til hver enkelt kat.

 

– Når du adopterer en kat fra et krisecenter, ved du, at den er steriliseret eller kastreret, vaccineret og har mikrochip – alt sammen noget, der kan spare dig tid og penge senere hen.

 

– Det vigtigste er, at du ved at adoptere en kat fra et krisecenter giver den chancen for at få et kærligt hjem for evigt – noget, som alle katte fortjener.

Hvilket udstyr skal min kat bruge?

 

Selv om katte er kæledyr, der kræver mindre vedligeholdelse end hunde, kræver de stadig nogle vigtige ting. Her er en liste over, hvad du skal købe, før din nye kat kommer hjem:

 

– En kattebakke og kattegrus

– Et kradsetræ eller en pude

– Legetøj, herunder et kradselegetøj og et par stykker drillelegetøj

– En madskål og en vandskål

– Noget behageligt at sove på, f.eks. en seng eller et tæppe

 

Hvis du har spørgsmål om, hvad du skal købe til din nye kat, kan du spørge en medarbejder på dit lokale dyreinternat – de vil være mere end glade for at hjælpe dig!

 

Skal du bygge noget i beton til din kat, kan du finde en rabatkode til FC Beton her.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark