Lav chunky eller feminine smykker

//

Vil du gerne være med på trenden med hjemmelavet smykker? Man ser mange smykker fremstillet af perler i alle former, farver og størrelser i gadebilledet, og der er ingen begrænsning for, hvordan man kan sætte sine smykker sammen. Vi har samlet forskellige typer af perler, som kan bruges til at lave smykker her i artiklen, og hvad de fungerer godt til.

Skab et eksklusivt look

Delica perler kan både bruges til armbånd, halskæder, øreringe og ringe. Det er der fungerer godt ved disse perler, er at de er flade, og dermed skaber et meget anderledes look. Med den rette kombination af forskellige perler kan man også skabe et meget eksklusivt look.

Ferskvandsperler til det feminine look

Går du efter et mere feminint look? Så bør du købe nogle ferskvandsperler, da de er meget fine i udtrykket. Disse perler kan man få i mange forskellige variationer, og på den måde kan man ved at blande dem både skabe et meget fint og feminint look men derimod også et chunky look. Perlerne kan også bruges på mange forskellige måder og ved forskellige kombinationer, så man har rig mulighed for at udforme smykkerne ud fra ens stil.

Skab et sjovt og spændende look

Med disse heishi perler har man virkelig mulighed for at lege med farver. Disse perler er nemlig super tynde, og beskrives bedst ved at forestille sig en almindelig perle der er klemt sammen. Det er altså perler, som ikke fylder særlig meget. Man kan derfor nemt lave et sjovt spil ved kun at bruge denne form for perler, men man kan helt bestemt også lave nogle sjove og fede kombinationer ved at blande forskellige typer af perler.

Der er altså et hav af forskellige typer af perler og kombinationer. Det eneste det handler om er at man ikke sætter en grænse for ens kreativitet, når man først går i gang med at lave sine egne smykker.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark