Hvorfor er Oppustelige Julemænd så populære?

//

I Danmark har vi en lang tradition for at have julemanden med i vores jul. Men hvorfor er det lige, at vi har valgt den oppustelige julemand, som nu er så populær?

 

En af de store fordele ved en oppustelig julemand er, at man nemt kan have den med overalt. Den kan pakkes let sammen og tages med i bilen eller på flyet, så man altid har den med sig. Derudover er en oppustelig julemand meget nem at opstille. Man skal bare sætte den op og fylde den med luft, så står den selv. Det gør den perfekt til et arrangement, hvor der ikke er plads til en rigtig levende julemand.

Oppustelige julemænd 

Oppustelige julemænd er også meget holdbare. De fleste modeller kan bruges i mange år, hvis de bliver pakket forsvarligt sammen og opbevaret på et tørt og køligt sted om sommeren. På den måde kan man spare mange penge over tid, frem for at skulle købe en ny levende julemand hvert år.

 

En anden stor fordel ved de oppustelige julemænd er, at de findes i et hav af forskellige størrelser og designs. Man kan derfor altid finde en model, der passer præcis til det behov, man har. Er man for eksempel på udkig efter en stor oppustelig julemand til at have stående i haven eller til at bruge som reklamegenstand, så findes der masser af modeller på markedet. Er man derimod mere interesseret i en mindre model til at have stående indendørs eller måske endda som pynt på juletræet, så findes der også rigeligt med muligheder.

 

Konklusion:

Der er altså masser af grunde til, at oppustelige julemænd er blevet så populære herhjemme. De er nemme at have med overalt, lette at opstille og holdbare – og så findes de jo i et utal af forskellige designs! Så hvis du leder efter en ny julemand til året der kommer, kan det altså godt betale sig at overveje en oppustelig model!

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark