Oplevelser med din hund

//

Skab et tættere bånd med din hund

Kender du det at gå forbi en hund og dens ejer og bare tænke “hold da op hvor er den aldrig nogensinde blevet trænet og hvor opfører den sig dårligt”. Det gør vi hvert fald forholdsvis ofte. Mange mener ikke de har tid til at få oplevelser med deres hund og derfor er der mange der mister interessen for deres hund og dens opdragelse. Ofte lyder det at “ja, altså vi bor inde i byen hvorfor vi ikke har mulighed for at få tur med hunden”. Det er simpelthen for dårlig en undskyldning. Man giver virkelig sig selv en stor tjeneste ved at komme ud og opleve ting med den. Man kan bl.a. tage i kunstpark, som altid er hundevenlige. Så kan du øve dig i at styre hunden i udendørslivet og samtidig se på den flotte kunst.

God træning giver gode oplevelser

Når i så er ude og se på kunst kan du skiftevis tage snoren af og på. Hunden skal lære at det er dig der er mor/far i forholdet. Det er dig der skal give den lov til at gå “fri” og hygge sig. HVi du vurderer at miljøet ikke er sikkert grundet atmosfæren eller andre hunde, eller du måske er nødsaget til det grundet trafik eller lignende så skal træningen bare spille. Øv dig i at sætte hunden på plads, især når den ikke har snor på. Du skal lære den at det IKKE er ok at løbe afsted, selv for at hilse på andre hunde. Det kan du gøre ved at gå en stor bue udenom dem, skiftevis med og uden snor, herefter belønne den.

God hund giver tilfreds ejer

Folk der ikke er glade for sin hund kan være af flere grunde. Det kan være grundet dens alder, altså ældre mennesker der får en hundehvalp har ikke nødvendigvis behov for at konstant at tørre op efter den. Ligevis har unge mennesker ikke behov for at have en ældre hund der ikke kan deltage i de aktiviteter de ellers gerne ville. SØrg derfor for at have træne din hund…ofte.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark