Vær opmærksom på dette når du køber hus

//

Er du førstegangskøber, og er fortvivlet over alle de ting, man skal være opmærksom på, når man køber et hus? Som førstegangskøber er der typisk en masse uforudsete ting ved et huskøb. Der skal både være nogle grundige overvejelser før der kigges på hus, imens man kigger på hus og ikke mindst, når der er skrevet under. Læs vores råd herunder.

Husk på dette før I starter med at kigge på hus

Det er en fordel at have et konkret overblik over jeres økonomi, før I starter med at kigge på hus. Det er relevant, da I skal vide, hvor meget I kan låne i banken til jeres kommende hus – altså hvilken prisklasse kan I kigge efter huse i. Dernæst er det vigtigt at overveje, hvilket område i landet I drømmer om at bosætte jer.

Gode råd imens I kigger på hus

Når I er ved at kigge på forskellige huse, som potentielt kunne være jeres kommende hjem, så er det en fordel at have en sagkyndig med, som kan give en vurdering af huset. De vil kunne give en vurdering af huset i forhold til, hvor meget der skal laves, hvad der bør laves i den nærmeste fremtid og ikke mindst om sikkerheden er i top. Brand er desværre en risikofaktor for alle husejere, og derfor er det vigtigt at sikre sig imod dette på bedst mulig vis. Derfor kan en brandrådgiver være meget brugbar i denne proces. De kan give en vurdering af, om huset er sikret mod brand, og derefter give et konkret bud på, hvis noget kan optimeres for at øge sikkerheden.

Få professionel vejledning

Det er altid en god ide at få vejledning og rådgivning fra en eller flere, som er autoriseret inden for de forskellige områder. De er eksperter inden for deres område, og ved derfor meget mere om eksempelvis køb af et nyt køkken.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark