Hundepension: Sådan vælger du den rette pension til din hund

//

Skal du på ferie, er det oplagt at sende din hund i hundepension, men hvordan vælger du den rette pension til din hund? Hunde har forskellige behov, og derfor skal du vælge en pension, som kan tilfredsstille disse behov. Tænk derfor over, hvad din hund har brug for.

På en hundepension er der normalt bure eller løbegårde i et indendørs anlæg, hvor personalet passer flere hunde på én gang. Selv om dette måske ikke er ideelt for alle hvalpe, kan det være ganske godt til ældre, mere sociale hunde.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger hundepension?

Når du vælger en hundepension, er der flere ting, du skal kigge efter. Først og fremmest skal du være sikker på, at anlægget er rent og sikkert. Kig efter et sted uden lugt eller tegn på urenhed samt en indhegning, hvor din hund ikke kan flygte fra. Sørg også for, at det personale, der håndterer din hund, har erfaring med arbejdet og behandler din hund som en af deres egne.

Ud over disse faktorer bør du også overveje prisen. Nogle kenneler har en buffet til dit kæledyr, hvor du kan spise alt, hvad du vil; hvis din hund er typen, der spiser, til maven brister, kan dette være en god mulighed for dig. Du kan dog også holde foderomkostningerne nede ved at vælge et sted, hvor din hund kun får det, den har brug for.

Dette er blot nogle af de ting, du skal tage hensyn til, når du vælger et internat til din hund. Hvis du kan finde et, der tilbyder alt det, der er rigtigt for din hund, vil det gøre hans ophold meget mere behageligt.

Hundepension er vigtigt, fordi det sikrer, at din hund får den pleje og opmærksomhed, den har brug for, mens du er væk. Sørg for at vælge det rigtige hundepension til din hvalp ved at overveje hans temperament, alder og behov. Kontakt en lokal hundepension i dag for at få flere oplysninger!

Hunde, der har brug for meget motion

Nogle hunde har brug for mere end blot en hurtig tur rundt om blokken en eller to gange om dagen. Disse hunde kan sagtens klare at blive hjemme i løbet af dagen, men de har brug for nogle længere udflugter, hvor de kan få deres energi ud. Dette er især vigtigt for unge hvalpe og meget aktive racer som border collies, fordi det hjælper dem til at holde sig rolige og afslappede en hel dag indendørs.

Hunde, der har brug for menneskeligt samvær

Hunde er sociale dyr, og nogle hunde har det simpelthen ikke godt, når de bliver efterladt alene i længere tid. Dette kan især være tilfældet for meget unge hvalpe eller hunde, der er blevet traumatiseret af tidligere oplevelser i fortiden. For disse hunde er det bedst at finde en hundepension, der tilbyder dagligt samvær med personale eller andre hunde.

Hunde, der er nervøse over for fremmede

Der er nogle hunde, der bare ikke har det godt, når de er sammen med mennesker, de ikke kender særlig godt. Disse hunde kan være mere komfortable i en kennel med mindre personale og færre besøgende. Faktisk foretrækker de måske at bo i et miljø, hvor de kun ser mennesker, som de allerede kender godt.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark