Få tid til at sørge ved en begravelse

//

Når vi mister en af vores kære, er det vigtigt at tage sig tid til at sørge, reflektere og tage afsked på en god måde. Derfor er det en god ide at få kompetente mennesker til at tage sig af alt det praktiske omkring begravelsen.

En vigtig afsked

Døden kan være en svær ting at håndtere. Specielt hvis man ikke har haft tid til at forberede sig, og det er kommet pludseligt. Under alle omstændigheder markerer en begravelse en afsked med et menneske, som nogen har holdt af. Der kan være religiøse skikke og ritualer omkring en begravelse eller bisættelse. Men mest af alt handler det vel om at få sagt ordentligt farvel til et mennesker og få reflekteret over hvad der er sket, og så have fokus på fremtiden. Dette kræver dog at der er fokus på tanker og følelser. Så er der nok nogle andre ting, der ikke er så meget overskud til. Det kunne blandt andet være alt det praktiske overfor myndigheder og lignende. Det giver derfor mening at få hjælp af professionelle på området til dette.

Bedste bedemand i Kronjylland

Søger du efter en bedemand Randers, så er det helt oplagt at tage kontakt til Kronjyllands Begravelsesforretning, der er en familiedrevet bedemandsforretning. Det er Gunnar Lauritzen og hans søn Kim Lauritzen, der driver bedemandsforretningen. Dermed har de mere end 30 års erfaring at trække på, når det gælder begravelser og bisættelser i Randers og omegn. De har en stor bevidsthed omkring hvor døden er at håndtere for de nærmeste. Der er mange følelser og mange tanker, der skal styr på. Derfor er overskuddet til praktiske ting ikke stort. Men her kan Kronjyllands Begravelsesforretning tage over. De husker at lytte til jer, men sørger også af sig selv for alle de praktiske ting, der altid skal ordnes.

Tilbyder rådgivning døgnet rundt

Der kan komme mange tanker i forbindelse med en begravelse, og de kan komme på alle tidspunkter af døgnet. Derfor er det oplagt at vælge en bedemand, hvor man kan få rådgivning døgnet rundt. Og at man kan få denne rådgivning med forståelse og af personer, der har både empati og arbejder med stor respekt, er selvfølgelig meget mere givende. Skal man begrave en af sine kære, har man brug for at der bliver lyttet til ens tanker. Også når de kommer midt om natten.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark