Stig Rossens Julekoncert – En magisk oplevelse i ventetiden

//

Julen nærmer sig, og det betyder, at det igen er tid til en af de mest elskede juletraditioner i Danmark – Stig Rossens julekoncert. I 2024 er Stig Rossen tilbage med endnu en fantastisk juleturné, der vil fylde kirker og koncertsale landet over med smukke julemelodier og varme følelser. Med sin dybe og kraftfulde stemme har Stig Rossen igennem årene formået at skabe en helt særlig julestemning, som mange danskere ser frem til hvert år.

Tradition og fornyelse i Stig Rossens julekoncert
Stig Rossens julekoncert er blevet en fast tradition for mange familier, og den har en særlig plads i danskernes hjerter. Koncerterne er kendt for at kombinere de klassiske julesange med nye fortolkninger og moderne julehits. På den måde formår Stig Rossen at holde traditionen i live, samtidig med at han tilføjer nye dimensioner til den.

I 2024 kan publikum se frem til en unik koncertoplevelse da julekoncerten har 30-års jubilæum. Præcis som man kender det vil Stig Rossen med sit nærvær og charme fremføre både velkendte klassikere som “Glade Jul” og “Dejlig er Jorden”, samt nyere julesange, der er blevet en del af hans omfattende repertoire. Herudover vil der være gæstesolist og skønne overraskelser dette år. Det er denne kombination af tradition og fornyelse, der gør Stig Rossens julekoncerter til noget helt særligt.

En Koncert for hele familien
Stig Rossens julekoncert er ikke kun for de voksne, men er en oplevelse for hele familien. Med sin varme udstråling og evne til at skabe en intim atmosfære, formår Stig Rossen at fange både unge og ældre i en magisk juleoplevelse. Mange familier gør det til en fast tradition at deltage i koncerten, og for nogle markerer det starten på julehøjtiden.

I 2024 vil Stig Rossen turnere rundt i hele landet, så der er rig mulighed for at opleve koncerten, uanset hvor man bor. Billetterne til julekoncerten plejer at blive revet væk, så det er en god idé at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en plads.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark