Børneparaply med dyre motiver som skifter farver i regnvejr god gave til både piger og drenge

//

Der findes utroligt mange forskellige paraplyer, og udvalget er overraskende stort, når først man begynder at sætte sig for at finde en paraply. I denne artikel får du inspiration til forskellige typer af paraplyer, du kan få, så du er sikker på at anskaffe dig den helt rigtige, du vil anvende og bære med glæde. For selvom en paraply er en ret simpel genstand, så har den trods alt en væsentlig funktion, når vejret ikke helt er med os.

Børneparaplyer der skifter farver

En børne paraply der bestemt vil blive populær hos barnet, er den type paraply, der skifter farver. Det er en super sjov og anderledes paraply, der helt bestemt vil skabe glæde, begejstring og overraskelse. Du kan endda skjule effekten, og så lade barnet opdage det selv, næste gang paraplyen anvendes i regnvejr. Det er en helt perfekt børneparaply, som vil skabe glæde hos både piger og drenge.

Paraplyen er med motiver af dinosaurer. I tørvejr er de små motiver af de mange dinosaurer hvide, hvor også andre farver er en del af de forskellige detaljer. Når det begynder at regne, vil alle dinosaurerne skifte farve – til forskellige farver. Alt fra grå, gul, rosa og grøn. Ja, du skal nok være klar på, at de barn meget gerne vil ud på tur med paraplyen, næste gang det regner.

Paraplyer med indvendige motiver

Du kan faktisk også få paraplyer med indvendige motiver. Her er et af de meget populære valg en paraply med et indvendigt motiv af en solstrålende blå sommerhimmel. Det giver mening, for når man anvender paraplyen i regnvejr, har man altså i stedet udsigt til en dejlig sommerhimmel, og det kan måske være med til at løfte humøret markant.

Flotte paraplyer med træhåndtag

Der er også de mere stilede paraplyer, hvis du godt kan lide ekstra høj kvalitet. Her kan du få paraplyer med flotte træhåndtag. De er typisk i enkle farver som sort, grå eller brun. Du vil bestemt få opmærksom, når du kommer gående med denne type paraply, og det skyldes udelukkende, at paraplyen har et super flot udtryk. Det er robust i kvaliteten, og du er derfor sikker på, at den også holder i blæsevejr og kraftig regnvejr. Disse type paraplyer kan du få i flere størrelser, og særligt den store størrelse er populær. Det skyldes muligvis, at arbejdende forretningspersoner vælger denne type paraply, og skal altså have mulighed for at gå fra A til B og forblive tørre.

Gennemsigtige paraplyer

Hvis du ikke er ret vild med at dække dig til, så kan du faktisk få gennemsigtige paraplyer, så du hele tiden har muligheden for at kigge op på himlen og ud i verdenen. Det er et sjovt alternativ til den traditionelle paraply, og det er en smart måde at undgå at lukke lyset ude. Det behøver nemlig ikke altid at være mørkt, når det regner, så hvorfor gå rundt med en skygge over hovedet, hvis du rent faktisk kan undgå det.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark