Carl Stahl laver løftegrej i særklasse til dig

//

Der kan være mange tidspunkter, hvor du har brug for ordentligt løftegrej. Særligt arbejdere i byggebranchen og industrielle erhverv står ofte i situationer, hvor de har brug for at løfte tunge emner og genstande. Med ordentligt og ergonomisk løftegrej skader du ikke din ryg. Nogle gange skal der også foretages mere komplicerede løft, hvor menneskelig kraft og vilje ikke er nok. Her kan den være en god idé med en kran eller andet kraftfuldt udstyr. Ligegyldigt hvad du har brug for, kan du finde det optimale løftegrej på Carlstahl.dk.

Få løftegrej leveret til både Danmark og udlandet

Carl Stahl har mere end 65 afdelinger på verdensplan, og er én af de førende leverandører af løjtegrej i Europa. Ligegyldigt hvor du befinder dig i verden, kan du få leveret løftegrej fra Carlstahl.dk. Der er samarbejde mellem alle deres afdelinger, og derfor skal du ikke frygte, at det bliver en bøvlet proces. Indenfor de danske landegrænser har de tre afdelinger i Fredericia, Rødbyhavn og Taastrup, som alle er let tilgængelige. Selvom der er masser af information at hente på Carlstahl.dk, er det også muligt at besøge en afdeling fysisk, og tage en snak med deres personale. Her kan du få rådgivning til dit køb, og se nogle af produkterne i virkeligheden.

Find Danmarks største udvalg indenfor løftegrej på Carlstahl.dk

På Carl Stahls hjemmeside kan du finde et bredt sortiment med mere end 12000 varenumre. Der er både kraner, løftegrej og en masse andet udstyr. De er opdaterede med den mest innovative teknologi, og deres produkter er altid udstyret med de nyeste komponenter. Der er en vifte af serviceydelser, og du kan få teknisk vejledning, hvis du er i tvivl om hvilken slags løftegrej, som du har brug for. Deres fagpersonale kan du beregne præcist hvad du har brug, og hjælpe dig til at finde den ideelle udstyr. Når du handler hos Carl Stahl, får du service og lovpligtig kontrol af udstyret med i prisen. På den måde er du sikker på, at dit nye løftegrej er sikkert og virker efter planen.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark