Dating-strategier: Hvordan man gør sig synlig for datingsider

//

På datingmarkedet skal du gøre dig selv synlig. Dette er lettere sagt end gjort. Der er mange ting, som folk ikke ved om sig selv og deres date, før de interagerer med dem personligt eller online. I denne artikel vil vi diskutere nogle strategier til at gøre dig selv mere synlig over for potentielle dates, og hvad du bør være opmærksom på, inden du tager på date!

Hvor vil du være synlig?

Når vi snakker om datingsider, så ved du også, at der er mange at vælge imellem. Hvilken datingside foretrækker du? Ønsker du at vælge én platform og koncentrerer dig om at blive synlig dér, eller vil du på alle tænkelige datingsider, der findes for at blive mest set. For at finde et overblik over dating-sites i Danmark, så kigge på denne her side, hvor du kan finde siden Erox.dk.

Vær dig selv

En meget grundlæggende fejl, mange gør sig, når de skal på dating sider er, at de viser kun de gode billeder frem, skriver kun de positive ting ved sig selv. Men her er man nødt til også at være realistisk. Læg både de gode og dårlige billeder online skrive gode ting ved dig selv, men nævn også de dårlige, såsom at du er stadig, er en shopaholic, eller måske du er en genert type, hvis du føler, at det er en dårlig ting. På den måde er der større chance for at finde en oprigtig date.

Undgå at være naiv

Når du får henvendelser, så sørg for at vende tilbage til vedkommende. Man skal tænke på, at udseendet ikke betyder alt, men at det er det indre der tæller. Er der en potentiel person, der virker interessant, så skriv og ring sammen med personen inden i mødes, på den måde kan i lære hinanden at kende, og finde ud af jeres personligheder, og om der eventuel skulle være et match. Klikker det, så kan i arrangerer en date og møde hinanden ansigt til ansigt.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark