Den helt perfekte gaveide

//

Jeg skulle til at gøre mig klar. Jeg var lige stået op. Jeg var virkelig træt. Jeg valgte at tage et bad. Jeg håbede på at det ville gøre mig mere frisk, så jeg ville kunne orke skolen i dag. Jeg gad virkelig bare ikke. Jeg ville bare blive derhjemme, men det kunne jeg ikke. Efter badet fik jeg gjort mig klar, og tog så ud af døren. Jeg skulle være i skole om 15 minutter, så jeg håbede bare at jeg ikke kom for sent. Det gjorde jeg så heldigvis ikke. Vi havde matematik. Det var virkelig kedeligt. I pausen tog jeg ud med nogle veninder. Vi sad bare på en bænk og snakkede. Men det var hyggeligt. Så fortalte min veninde at hun holder en fødselsdagsfest om 2 uger, hvor hun inviterer alle pigerne fra klassen. Jeg sagde selvfølgelig, at jeg ville komme. Jeg glædet mig virkelig. Vi hygger os altid når vi er sammen. Da jeg kommer hjem vælger jeg allerede at kigge på nettet efter en gave til hende. Jeg ved nemlig hvor svært den kan være, og jeg hader at lede efter gave i butikker. Jeg synes bare det er så meget nemmere over nettet, hvor der er så meget at finde. Jeg kommer så ind på en side der hedder WeShopAlot.dk. Der ser jeg et kæmpe udvalg af en masse ting som de har. Jeg går ind på deres side med gaveideer, hvor jeg hurtigt finder hende en parfume. Jeg ved hun elsker parfume. Det har aldrig været så nemt for mig før, at købe en gave, og det er jeg virkelig glad for. Efter nogle uger var vi så til festen, og hun åbnede sin gave. Hun blev virkelig glad for den. Jeg ville helt klart bruge siden igen, næste gang jeg skal købe en gave. 

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark