Den hyggelige tur som bare måtte gentage sig

//

Det var fredag, og jeg var lige vågnet. Jeg var bare så frisk, og jeg var sikker på at det nok skulle blive en god dag i dag. Jeg kunne bare mærke det. Jeg havde massere tid inden jeg skulle i skole, så jeg havde ikke brug for at skynde mig her til morgen. Det var dejligt, så behøvede jeg ikke at stresse. Jeg startede ud med at finde ud af hvilket tøj jeg godt kunne tænke mig at have på i dag. Det var ikke så svært. Det endte med at blive et Nike sæt jeg har. Det også længe siden jeg sidst havde det på. Så gik jeg ud for at finde noget morgenmad. Vi havde ikke særlig meget forskelligt, så det endte bare med at jeg spiste morgenmad. Det bruger jeg under 10 minutter på. Efter morgenmad børstede jeg så mine tænder, og gik ellers bare ud af døren. Jeg havde fri klokken 13 fra skole i dag, og det var bare vildt dejligt. Vi havde matematik de første 2 timer. Det var ikke så slemt. Jeg fik hurtigt lavet det som jeg skulle. I Pausen tog jeg ud med nogle veninder, hvor vi bare sad, og snakkede. Det var ret hyggeligt. Efter skole skulle jeg noget vildt spændene. Jeg skulle nemlig hen til Hundigestrandcamping.dk. Det har mig og mine forældre lejet en Campingplads, hvor vi skal være i en uge. Det glædet jeg mig så meget til. Vi skulle virkelig bare hygge os. Der var en masse at lave. Vi har nemlig være der før, og det var bare så hyggeligt, at vi blev nødt til at gøre det igen. Det som jeg var mest glad for, var at vi var så tætte på stranden, og jeg tog tit derud. Jeg elskede det bare, og kunne finde på at gøre det flere gange om dagen.  

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark