Du kan nu støtte dyrevelfærd med Ethereum

//

Det er vigtigt at støtte dyrevelfærd, fordi dyr bliver ikke behandlet ordentligt visse steder i verdenen. Som privatperson kan man være med til at støtte op omkring forskellige initiativer, og det bør man også gøre. Det er svært at gøre noget fysisk i Danmark, men så kan man donere til organisationer som PETA. Denne organisation er verdenskendt, og forkortelsen står for “People for The Ethical Treatment of Animals”. Har du derfor haft et godt afkast på dine investeringer i Ethereum, så kan du vælge at donere Ethereum direkte til PETA. De er nemlig begyndt at acceptere donationer i kryptovalutaer siden august i år. Vi regner selvfølgelig ikke med at du donerer alle dine Ethereum, så hvis du ikke allerede er i gang med Ethereum staking, så bør du virkelig læse en staking guide.

Andre organisationer du kan støtte med kryptovaluta

PETA er heldigvis ikke den eneste organisation, du kan støtte med kryptovaluta. Faktisk var Save the Children (Red Barnet) den første NGO til at tage imod donationer i Bitcoin i 2013. Det var et meget godt initiativ, og som du kan se, så er mange andre også begyndt at tage imod kryptovaluta donationer.

Organsationen Water Aid hjælper med at hjælpe fattige med at få adgang til rent drikkevand. Hvis man mener dette er et godt formål, så kan man også vælge at donere til dem, fordi de tager også imod digitale valutaer.

Fradrag

Normalt kan man få fradrag for donationer til velgørenhed, hvis man rapporterer det til skat. Grænsen plejer at være på 15.000 kroner om året, og det skal være en godkendt organisation. Du kan nok finde en liste over godkendte organisationer på skats hjemmeside. Vi ved dog ikke, hvordan det fungerer med fradrag for donationer foretaget med kryptovaluta. Hvis du ved det, så kan du skrive en kommentar under denne artikel.

Ethereum er blevet bedre for miljøet

Nu hvor vi allerede er i gang med at diskutere gode tiltag, så har Ethereum som blockchain også gjort noget. De har besluttet sig for at skifte Proof of Work ud med Proof of Stake. Dette gør, at man nu kan stake sine Ethereum for at få en passiv indkomst. Det er dog ikke den eneste fordel. Nej, det gør nemlig også, at energiforbruget for Ethereum blockchainen forventes at falde med op til 99%. Der er forskellige kilder her, så vi må bare nøjes med at sige, at energiforbruget forventes at falde markant.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark