Er du i gang med et nyt husprojekt?

//

Hvis du er i gang med et nyt husprojekt, så ved du formentlig også, hvor svært det kan være at gennemskue, hvem der er de rette håndværkere til projektet – med mindre du selvfølgelig selv kan klare det hele, så er det formentlig ikke denne bekymring, som kan holde dig vågen om natten. 

Jeg skal er ikke særlig dygtig håndværksmæssigt, jeg kan det basale, men jeg har faktisk heller ikke tid, eller det vil sige, at jeg er ikke villig til at prioritere min tid til det, det skyldes måske også, at jeg ikke synes jeg kan udføre det godt nok selv. 

Men nu er det sådan, at jeg er gift med en skøn kvinde som bruger rigtig, rigtig, RIGTIG meget til på at finde bolig inspiration på Instagram, Pinterest, og hvad hun ellers kan finde…

Og på den måde kan i måske regne ud, hvorfor jeg nogle nætter ligger søvnløs, når hun endnu en gang selv synes, at hun har fået en genial idé. Ofte kan hun ikke selv gennemskue, hvad det kræver, og det kan jeg heller ikke. Derfor er jeg ovenud lykkelig for, at vi har fundet https://www.haandvaerker.dk/, hvor hun blandt andet også kan finde en masse inspiration. Derudover kan vi finde de håndværkere, som er de rette til at udføre netop den idé, som hun har fået. Og det har virkelig gjort, at jeg har mange færre bekymringer, fordi jeg tror aldrig, at hun stopper med at finde på nye husprojekter, hvilket også er helt fint med mig, fordi hun har en virkelig god smag, og finder på de fedeste ting, min eneste bekymring har egentlig bare været, hvordan vi lige får det udført. Seneste projekt som hun gik i gang med at lave tegninger af var en renovering af vores walk-in closet. Der var heller ikke lagt så frygtelig meget kærlighed i det. Så det hele blev rykket ud, derefter fik vi lagt et lækkert sildebensgulv, malet væggene en varm grøn farve, med tykke hvide kanter ved panelerne og vinduerne. Derudover fik vi nogle lækre store gardiner, og vigtigst af alt et åbent indbygget skab på hver side med plads til alle vores ting. Det er bare blevet super lækkert. 

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark