Et gods fyldt med aktiviteter og muligheder

//

Kunne du tænke dig at holde fest på et gods, eller invitere dine kolleger med til aktiviteter i godsets unikke lokaler? Sonnerupgaard Gods har det hele, og hvorfor skulle I ikke forkæle jer selv?

Når det kommer til festlokaler, så findes der grundlæggende 2 stile du kan vælge, en herskabelig stil, og en rustik stil, hvor det ikke kan siges på forhånd hvad der passer bedst til din fest, det kræver at du har tænkt over hvilken fest du vil have, og hvordan rammerne skal være.

Du har endda også mulighed for at tilkøbe ekstra plads, i form af telte der kan tilkøbes hvis I bliver flere end der kan være i lokalerne, men ikke nok til at vælge et større lokale, samtidig er det sådan at du kan tilbyde dine gæster overnatning på stedet, der er nemlig masser af sovepladser.

Vil du have møder eller konferencer i fede omgivelser?

Det kan godt være bygninger er gamle, men den moderne teknik er blevet, hvilket betyder at I har adgang til hurtig Wi-Fi, og alt det AV-udstyr du kan få behov for, så uanset hvilket lokale I vælger, så skal der ikke døjes med tekniske afbrydelser.

Der er adgang til 6 kursuslokaler, hvoraf 4 af dem har direkte adgang til en park, de to andre har altan eller lignende, så der er adgang til natur og frisk luft, hvilket kan være nødvendigt i løbet af en lang dag.

Hvis det skal være lidt mere løssluppent, så kan I vælge at bruge godsets lokaler til at holde firmafest, som kan bestå af julefrokost eller sommerfest, eller skal der ske en sammenlægning, så hold en teambuilding-dag sammen, hvor der på stedet er en masse aktiviteter I kan lave og løse sammen, for at komme tættere ind på hinanden.

I kan larme alt det I vil, og så længe I vil, der er ingen der kommer til at brokke sig over det, så måske skal der laves en overlevelsesweekend?

Du kan altid ringe for at spørge om du kan få lov at holde jeres næste arrangement på godset, der kan uden tvivl findes en løsning, så ring gerne i dag.

 

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark