Få et overbevisende CV med en flot skabelon

//

Når du søger job, så er det første, som arbejdsgiveren ser, dit CV. Det stiller høje krav til layoutet og den skabelon, du har valgt. Det er nemlig afgørende for, om dit CV bliver læst eller ej. 

Din CV-skabelon behøver ikke at være decideret overlegen eller ekstremt imponerende. Men den skal formå at formidle dig og dine evner på bedste vis, så arbejdsgiveren let og enkelt kan overskue det, som du kan bidrage med. Det er nu engang dit bidrag, som arbejdsgiveren i sidste ende betaler penge for. 

Så er det selvfølgelig også vigtigt, at du målretter dig CV til det job, som du søger. Hvis du bare bruger det samme CV igen og igen, så er det sværere at komme til jobsamtale. Dit CV vil sandsynligvis ikke være stærkt nok mod det job, du søger.

Du kan finde en flot og gratis CV-skabelon her. 

Din CV-skabelon skal både rumme dine kompetencer og erfaringer

Når man taler om at lave et CV, så er det normalt, at man skelner mellem to typer af CV’er: Et kompetence-CV og et kronologisk CV.

Et kompetence-CV lister dine faglige og personlige kompetencer, så arbejdsgiveren kan se, hvad du kan bidrage med. Dette gør det altså let at se, om du kan opfylde de krav, som der bliver stillet til dig i jobopslaget. 

Det kronologiske CV lister derimod dine erfaringer, så man kan se, hvad du har lavet, samt hvad du har fået ud af det. 

Umiddelbart lyder begge dele som noget, enhver arbejdsgiver gerne vil se. Og det er faktisk også bedst, hvis du laver er CV, der rumme både en kronologisk oversigt samt dine kompetencer. Hvis du krydrer det med en god indledning i form af en CV-profiltekst, så har du et rigtig godt CV. Og det er disse elementer, din CV-skabelon skal kunne understøtte. 

Læs mere om CV her.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark