Flot legetøj til børneværelset eller stuen

//

Legetøj er ikke længere kun noget, der hører hjemme på børneværelset. Med mærker som Maileg kan du sagtens sætte et dukkehus op som dekoration, eller du kan tage de fine dukker ind i hjemmet som pynt.

Børnelegetøj i god kvalitet har en uskyld og noget særligt hyggeligt over sig, og det kan være et fint element at introducere i din bolig. Læs med her for at lære mere om Maileg og moderne børnelegetøj, der også flyder over i moderne boligindretning.

Retro er in – også i legetøj

Firmaer som Maileg leverer legetøj bygget i et simpelt design og af høj kvalitet. Der er et gennemgående nik til den retro stil, der i bølger vender tilbage, og mærket drager særligt inspiration fra start-midten af det 20. århundrede.

Produkter som det fine Maileg dukkehus er lavet med møbler af silhuetter og former, mange voksne vil kunne huske fra deres barndoms- eller bedsteforældres hjem. Maileg leverer ekstra til fantasien, da deres dukker ikke er menneskeformede: Nej, her er der i stedet tale om små gnavere som kaniner og mus, der nu kan være velkomne gæster i boligen.

Flot design med fokus på hygge og æstetik

Fransk landstil er særligt populært lige nu, og mange børnelegetøjsproducenter designer produkter, der byder dig at sætte faren ned. Det er godt for børnene, men kan også være flot i resten af boligen.

Design er ikke altid det største fokus, når det kommer til børnelegetøj – holdbarheden kommer først, så børnene kan lege lidt vildere. Men firmaer som Maileg henvender sig lige så meget til nostalgiske voksne, og derfor er mange af deres ting lavet i en barnlig stil med et flot design.

De sælger bl.a. også pynt og ophæng, som oftest kun voksne har glæde af. Der er en klar forståelse for, at voksne også kan lide at lege, og den æstetiske tryghed, de forskellige produkter kan give, er pengene værd i sig selv.

For som voksen kan man også savne de gamle stunder i barndommen, hvor alt var lidt mere trygt. Det er dét, Maileg giver dig en del af.

Flere grunde til at vælge Maileg

Maileg laver charmerende legetøj og pynt, og her er der et enormt fokus på detaljerne. De gennemgående designs er simple, men gennemtænkte, og lige fra de håndlavede øjne til det unikke tøj, bliver der kræset for detaljerne.

Legetøjet udstråler personlighed og hygge lige fra de små bamser til de flotte retromøbler til dukkehuset.

Og så er Maileg selvfølgelig ikke kun for voksne. For børnene, der skal vokse op med tryghed og hygge, er mærket det ideelle valg. De søde, bløde bamser og det stabile legetøj er perfekt for små børn, og de kan nemt integreres i andre dele af hjemmet, når børnene er blevet for store til dem.

Deres produkter leveres med fremtidig nostalgi, og legetøjet kan nydes af både børn og voksne. Pynt op i hjemmet med de bløde former eller læg bamserne til at sove sammen med de mindste.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark