Går du igennem en af de sværeste tider i dit liv?

//

Du kan næsten ikke se dig ud af alle de problemer og udfordringer, som venter på at blive løst og håndteret efter din mand og dig besluttede sig for at blive skilt. Spørgsmålene er mange, for hvad skal der ske med børnene, forsætter den fælles forældremyndighed, hvor skal børnene have bopæl og hvad med bidraget?

Få vejledning og rådgivning

Det hele er så uoverskueligt, at du er nødt til at få hjælp af en skilsmisse advokat. De vil kunne rådgive og vejlede dig om, hvordan du skal forholde dig til skilsmissen. Her kan du få hjælp med alle dine spørgsmål i forhold til børnene og den økonomiske del der kommer efterfølgende. Når der kigges på børnene midt i en skilsmisse, skal der tages stilling til aftaler om forældremyndigheden, deres bopæl og ordningen for samvær. Det er vigtigt at lave klare og tydelige fælles aftaler, som er til børnenes bedste. Det skal selvfølgelig også være aftaler, som I kan leve med. Når man har fælles børn og skal skilles, er det vigtigt at have børnenes trivsel med i ens overvejelser. Derfor er jeres nye aftaler altafgørende for jeres børns trivsel i deres nye hverdag, hvor mor og far ikke er sammen mere. Her ser advokat skilsmisse at man som udgangspunkt ikke skal have fokus på forældremyndigheden. Man skal derimod beslutte, hvem børnene skal have bopæl hos, og dette medfølger at man skal lave en aftale om børnenes samvær med den anden forældre.

Hvad med økonomien efter skilsmissen?

Efter de hårde og komplicerede følelsesmæssige beslutninger er truffet omkring børnenes bopæl og samvær så kommer anden del i forhold til økonomien. Når man bliver skilt, så vil det altid påvirke ens økonomi, da man normalt har delt børnebidraget. Det betyder altså at hvis I ikke har valgt at børnene har delt bopæl, og det kun er den ene af jer der er bopælsforældre, så har denne altså ret til børnebidraget fra modparten.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark