Har du et gammelt gasfyr? Spar penge med et nyt

//

Hvis du har et gammelt gasfyr derhjemme, der har ansvaret for at holde hjemmet varmt? Så kan det godt være, at du kaster flere penge ud ad vinduet end nødvendigt.

Et gammelt gasfyr er nemlig ikke lige så effektivt som nye gasfyr. Konkret betyder det, at der kan være mange penge at spare ved at udskifte det gamle gasfyr med et nyt. Også selvom et nyt gasfyr selvfølgelig koster en betydelig sum, når du anskaffer dig den.

Læs med herunder, hvor vi skal se lidt på hvor mange penge, du kan spare med et nyt gasfyr.

Så meget kan du spare med et nyt gasfyr

Hvor meget kan du spare med et nyt gasfyr? Det er lidt forskelligt, alt efter hvilket gasfyr du har nu, og hvilket du vælger at anskaffe dig.

Du kan dog godt forvente – hvis dit nuværende gasfyr har 15+ år på bagen – at det nye gasfyr vil kunne lande besparelser for dig på over 20%.

Altså: Hvis dine nuværende varmeudgifter om året ligger på 15.000 kr., så vil en 20% besparelse spare dig for 3.000 kr. om året.

Hvorfor er nye gasfyr billigere i drift?

Nye gasfyr er billigere i drift end gamle gasfyr, da de nye fyr kører på en mere moderne teknologi.

Hvor de gamle gasfyr udelukkende udnyttede varmen fra afbrændingen af gasserne, så er de nye gasfyr indrettet smartere. De nye gasfyr trækker nemlig også varmen ud af de resulterende dampe fra den første afbrænding. Effektiviteten i de nye gasfyr er dermed større, og du kan få mere varme ud af den samme mængde gas.

Læs mere om gasfyr her

Er du mere interesseret i detaljerne om besparelserne på nye gasfyr, samt hvad det konkret kommer til at koste dig at investere i et nyt? Så hop ind på siden her, hvor du kan læse alt om gasfyr, priser, tilbud og meget mere.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark