Hus og have: Den ultimative guide til at skabe dit drømmehjem!

//

House & Garden er et af de mest populære magasiner i verden. Det er en pålidelig ressource til information om boligforbedring, havearbejde, mad, udsmykning og mere. House & Garden er et fantastisk magasin for alle, der ønsker at forbedre deres hjem eller have. House & Garden Magazine abonnementsrabatter Spar 3250 på dit 1 års abonnement! Brug rabatkode 1YRSAVE5 og spar 500 USD på et 1 års abonnement på House & Garden Magazine. Spar 800 USD på dit 2-årige abonnement! Brug rabatkode 2YRSALE8 og spar 800 USD på et 2 års abonnement på House & Garden Magazine. Spar 10 % på dit 1 års abonnement! Brug rabatkoden MSA2016 og spar 10 % på et 1 års abonnement på House & Garden Magazine. House Beautiful abonnementsrabatter Spar 500 USD på dit 1 års abonnement! Brug rabatkoden SAVE5 og spar 500 USD på dit 1 års abonnement! Spar 65.

Sådan vælger du den rigtige varmepumpe til dit hjem

En varmepumpe er en enhed, der bruges til at overføre varme fra et sted til et andet. Den kan bruges til at opvarme eller køle en bygning. En varmepumpe virker ved at overføre varme fra luften eller jorden ind i bygningen. Denne varme overføres så fra indersiden af bygningen til ydersiden. En varmepumpe kan flytte varme udefra og pumpe den ind i bygningen. Denne proces vendes om vinteren. En varmepumpe bruger elektricitet til at hjælpe med at overføre varme. For at bruge mindre energi, bør en varmepumpe installeres med en programmerbar termostat, som vil slukke for varmepumpen, når den ikke er nødvendig. En programmerbar termostat er en enhed, der giver dig mulighed for automatisk at justere temperaturen i dit hjem. Nogle modeller giver dig mulighed for at indstille en opvarmnings- og afkølingsplan for forskellige tidspunkter på dagen.

Hvordan skabes varme? Ved overførsel af energi fra et objekt til et andet.

Varme skabes gennem en række forskellige metoder, men den mest almindelige er gennem omdannelse af energi til varme. Når noget brændes, brydes atomerne i objektet fra hinanden, og energien frigives som varme. Elektricitet kan også skabe varme, ligesom kernereaktioner. Uanset kilden overføres varmen derefter til de omgivende genstande, indtil den spredes ud i miljøet. Stråling er en form for energioverførsel, der ikke kræver direkte kontakt. Stråling bruges i mange husholdningsapparater, fra sort-hvide fjernsyn til mikrobølgeovne. Mængden af stråling, som du udsættes for fra hverdagsgenstande, er meget lille, men mængden kan øges ved udsættelse for nukleart nedfald eller andet radioaktivt materiale. Stråling er en form for energioverførsel, der ikke kræver direkte kontakt.

Link til artiklen

bliv klog på varme

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark