Hvad er hår trenser

//

Hår trenser er nok den mest populære type indenfor extensions, da de kan bruges til flere forskellige metoder og har du søgt rundt på nettet er du helt sikkert stødt på ordet hår trense.
Hår trenser er en masse enkelte hår strå der er syet på et stykke nylonstof klar til, at påsætte i dit hår. 

Maskinsyede hår trenser

Det er den mest holdbare type indenfor trenser, da hvert enkelt hår strå er syet på kraftig nylon stof. Trensen er meget holdbar og egner sig til de fleste hårtyper samtidig kan den klippes til så den passer til dit hoved.

Håndsyede hår trenser

De er meget mere fine i det og du skal have mange flere rækker i dit hår for at opnå samme mængde som ved maskinsyede derudover kan de begynde, at trevle op hvis de skal tilpasses dit hoved, dette kan dog løses ved, at de brændes i enderne. 

Prisen for de forskellige typer er også markant. De håndsyede hår trenser er en del dyrere end de maskinsyede og derfor vil det også oftest være dem du finder på nettet samt i saloner. 

Hvad kan hår trenser anvendes til

Der er flere metoder du kan anvende hår trenser til. De mest kendte metoder er micro-weft metoden, flettemetoden eller du kan lave dine egne clip on extensions med hår trenser. Micro weft og flettemetoden syes på enten via en fletning i dit eget hår eller med påsatte micro ringe.
Vil du selv lave dine clip on extensions skal du have fat i hår trenser, tråd til extensions, extensions nål og extensions clips. Fordelen ved clip on extensions er, at du kan påsætte dem når du har lyst og til festlige lejligheder hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. De andre metoder sidder mere permanent i håret og kræver vedligeholdelse og pleje.
Uanset metode du vælger, skal de oprykkes hver 8 uge ca. Personer med tyndt hår kortere tid og personer med tykt hår kan vente længere tid inden oprykning. Din professionelle påsætter vil altid vejlede dig omkring vedligeholdelse af dine extensions. 

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark