Hvilken yogaform skal du vælge at uddanne dig indenfor?

//

Der findes som bekendt, et hav af forskellige yogaformer. Og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken en man skal uddanne sig i.

Her er en oversigt over de mest populære yogaformer, så du kan få et bedre indblik i, hvilken der passer bedst til dig.

Klassisk Hatha yoga er den mest udbredte form for yoga, og er god for begyndere. Formålet med Hatha yoga er at skabe balance mellem krop og sind. Iyengar yoga er en af de mest populære former for yoga, og er god for folk der gerne vil have en fokuseret og intens træning.

Iyengar yoga er en af de mest populære former for yoga, og er god for begyndere og øvede. Formålet med Iyengar yoga er at styrke og udvikle kroppen.

Ashtanga yoga er en af de mest populære former for yoga, og er god for øvede. Formålet med Ashtanga yoga er at styrke og udvikle kroppen.

Bikram yoga er en af de mest intense former for yoga, og foregår i en varm og fugtig klasse. Denne form for yoga er god for folk der gerne vil svede og have en intens træning.

Vinyasa yoga er en af de mest dynamiske former for yoga, og er god for folk der gerne vil have en udfordrende og sjov træning.

Der er altså mange forskellige yogaformer at vælge imellem. Det er vigtigt at finde den form for yoga, der passer bedst til dig og dine behov.

Klassisk hatha yogauddannelse

Ved at vælge en klassisk hatha uddannelse, får du et godt udgangspunkt for på sigt at bygge på, så du også kan undervise i andre yogaformer.

Med en klassisk hatha yogalæreruddannelse får du den bedste forståelse for yogaens oprindelse og historie, og du lærer også de grundlæggende teknikker og øvelser.

Du vil på en klassisk hatha uddannelse få en grundig introduktion til yogaens filosofi, oprindelse og univers. En klassisk hatha yogalæreruddannelse er den type uddannelse, der giver dig den mest solide forståelse for yoga.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark