Hvordan sætter man wallstickers op?

//

Har du hørt om wallstickers? Det er smarte klistermærker til dine vægge. Hvad skal du dog med dem? Tænker du måske. Jo, de er med til at skabe dekoration i dit hjem. Det smarte ved netop wallstickers er, at det, som navnet naturligvis angiver, er praktiske klistermærker. Du kan flytte rundt på dem som du har lyst til, og på den måde kan du indrette dig anderledes, når du føler en lyst til det. Hos wowo finder du mange forskellige slags wallstickers, og du kan læse om nogle af dem herunder.

Dekorative mønstre

Der findes mange fine mønster, til både børneværelset og de andre rum i hjemmet. Her kan du få små dekorative symboler eller mønstre, som du kan fylde ud på en hel væg. Det kan skabe et diskret spil på dine vægge, og du kan med fordel også gøre det på fx en enkelt væg.

Flotte motiver

Du kan også få mange flotte motiver, som forestiller ting. Her kan det være, at motiver af planter fx er helt oplagt i dit hjem. Det er en god måde at få friske og grønne gaver ind i hjemmet. Og så kan de se enormt flotte ud på en væg, der har en mørkere farve, så de står i kontrast til.

Spændende citater

Du kan faktisk også få mange sjove, spændende og inspirerende citater, du kan klistre op på væggen. Det gøres let helt som almindelige klistermærker, og igen er det smarte, at du ikke skal være bange for at gøre noget forkert eller at hænge dem skævt, da du altid kan rette på dem eller skifte væg, hvis du alligevel ikke synes, at det fungerer på den væg, hvor du har hængt dem op. Det er en genial måde og mulighed at have for hele tiden at kunne ændre på de dekorative elementer.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark