Mad til dyr kan blive til øl

//

Var du godt klar over, at korn som dyrene spiser, det kan også anvendes til andre måske mere spændende ting for dig. Korn og måske i særdeleshed byg er den råvarer der bliver brugt mest af når man brygger øl. Der er vel ingen grund til at dyrene skal spise det hele er der ?

Det er meget begrænset hvor meget udstyr til skal bruge til at bygge din egen øl. Med en stor gryde og nogle gærtanke, så er du langt. Derudover skal du bruge en masse gå på mod, og lidt tålmodighed. Det sidste er nok i dette tilfæde det sværreste. Når man har byrgget sin egen øl, så vil man jo gerne smage det med det samme, men dels er det ikke færdige, men dels så kommer det også til at smage langt bedre når det får lov til at ligge lidt. Sørg derfor for, at du har tådmodighed når du går i gang med at brygge din egen øl. 

Nu kan det godt være at sgade ovenstående ting var det eneste du skulle have, men lidt viden om hvordan man gør det, det er også en rigtig godt idé at have på lager. Hvis det ikke lige er parat viden, så vil jeg anbefale dig at hente denne bog https://bryggerbog.dk/ – Den er skrveet til dig der selv brygger øl, hvorfor du kommer igennem hvilket udstyr du skal have, og ikke mindst hvordan man brygger sin egen øl. Helt derfor bogen, så skal du bare i gang med at læse, og finde den gå på mod som jeg tidligere har omtalt du kommer til at mange. Det er herre sjovt at brygge øl selv, så jeg forstår ikke hvorfor du stadigvæk sidder her og læser, når du næsten kunne være i gang med at brygge. Se at få bestilt hvad du skal bryge, så du kan komme i gang i weekenden måske.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark