Mælkesyrebakterier hos din baby

//

Er du nysgerrig på at vide mere om mælkesyrebakterier hos babyer, så skal du helt klart læse med her. Disse bakterier er mavens bedste ven, da de er med til at give en god tarmbiota. Sempers produkter til maven indeholder det, som heder probiotika, og den mest almindelige bakterie, der bruges som probiotika er mælkesyrebakterier. Derfor er det en rigtig god idé at bruge Sempers probiotika. De produkter som du finder er D-vitamindråber med mælkesyrebakterier, dråber med mælkesyrebakterier og tyggetabletter som alle indeholder den naturlige mælkesyrebakterie L. reuteri Protectis. Denne findes naturligt i tarmen og i modermælken. Det er sådan, at både Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier og Semper dråber med mælkesyrebakterier begge er dyrket på en næring, som ikke indeholder laktose, og de er helt frie for mælkeprotein. Derfor kan disse også bruges ved komælksproteinallergi.

Blive klogere på mælkesyrebakterier til baby. Når du skal dosere Semper dråber, så er deres anbefalede dosis fem dråber i døgnet, dette er uanset alder og vægt. Ved denne dosis opnås et indtag af 100 millioner levende L. reuteri Protectis. Hvis du ikke er klar over, hvad L. reuteri Protectis er, så er det en naturlig mælkesyrebakterie, som er patenteret, og netop denne har vist sig at være sikker for børn i et stort antal studier. 

Hvis du er i tvivl om, hvor mange doser der er til i en flaske af Sempers dråber, så svarer fem dråber til mellem 0,15 og 0,20 ml. Det vil sige, at hvis du har en flaske med 10 ml, så vil det give mellem 50 og 66 dagsdoser. I forhold til holdbarheden på både D-vitamindråber med mælkesyrebakterier og dråber med mælkesyrebakterier, så skal de begge opbevares ved stuetemperatur og maks 25 grader, det er på grund af det tørremiddel, som er i flasken. Når du har åbnet dråberne kan de opbevares i de næste tre måneder, stadig ved stuetemperatur. Måden du bruger dråberne er ved først at ryste flasken godt i minimum 10 sekunder før hver brug. Derefter vender du flasken på hovedet og dosere fem dråber på en ske, du kan også give dråberne i en flaske eller kop sammen med mælk. Du skal dog være opmærksom på, at L. reuteri Protectis kun kan overleve fire timer i mælk.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark