Sådan sparer du penge på blæk

//

Sådan sparer du penge på blæk

Er du en af dem, der ofte skal printe mange sider? I så fald ved du, at det kan blive dyrt i længden at købe blækpatroner til printeren. Blæk er dog en nødvendighed, og uden blæk er det vanskeligt at få et print.

Der findes nogle metoder, man kan benytte, hvis man ønsker at spare nogle penge på blæk. Få her tre tips til at spare penge på blæk.

Print kun i farver, hvis det er nødvendigt

Noget af det, der kan komme til at koste meget, er, hvis man printer i farve. Det ser ofte rigtig godt ud, når man printer i farve. Derfor er det fristende at gøre det. Hvis man kan undgå det, er det dog et godt sted at spare penge på blæk.

Ved at printe i sort/hvid, undgår man at bruge farvepatroner, som ofte er dyre.
På de fleste computere er det muligt, at indstille printeren til altid at printe i sort/hvid. Så slipper man for at printe i farve ved en fejltagelse.

Vælg billigere blækpatroner

Der er en del penge at spare, hvis man køber billige blækpatroner. Først og fremmest findes der fine mærker, som ofte er dyrere end andre mærker. Det er en smagssag, om man synes, at det gør en stor forskel med kvaliteten.

I mange printerjobs betyder det ikke så meget, hvilken kvalitet blækpatronerne er i. Det er derfor et godt sted at spare penge.

Hvis man bedst kan lide at bruge blæk af høj kvalitet, så kan man med fordel bestille blæk på nettet. Her er det ofte billigere, og man kan spare en del penge.
Der kan være forskellige grunde til, at man vil bruge blæk af høj kvalitet.

Få lavet print i butikker

Der er mange steder, hvor man kan få printet sine papirer. Det kan være på et bibliotek eller i en printerbutik. Selvom det nogle gange kan virke dyrt at få printet i butikkerne, så kan det godt betale sig økonomisk nogle gange.

I butikken er man ofte garanteret print i god kvalitet, og man laver ikke fejlprint. Hvis man printer derhjemme, kan man komme til at printe forkert og dermed spilde blæk og papir.
Hvis man printer sjældent, kan det også blive dyrt at købe en masse blæk, som man kun skal bruge én gang.

I sådan et tilfælde kan det betale sig at få sine print lavet i en butik eller på et bibliotek.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark