Yaki Tyggeben til hunde

//

Hvem vil ikke gerne forkæle sin hund? Der findes heldigvis en række måder, du kan forkæle din hund, på en helt naturlig måde. Og det behøver ikke at være kage fra bordet, en ekstra stor portion lækker hundemad eller lignende. Nej, forkælelse kommer i flere forskellige størrelser, og det behøver ikke at være noget, hvor din hund risikerer at tage på i vægt – så gør du den muligvis bare en bjørnetjeneste, hvilket i stedet vil prikke til din dårlige samvittighed.

Giv den et tyggeben

KØB Yaki Tyggeben til hunde hvis din hund skal have det ekstra godt. Et tyggeben er, modsat en masse usunde snacks og usundt hundemad, en perfekt snack, der samtidig fungerer som en krævende aktivitet. Din hund aktiverer hjernecellerne, da de skal arbejde for at få noget ud af tyggebenet.

Modsat en lille godbid, der bliver slugt på et sekund, vil et tyggeben holde din hund beskæftiget over længere tid. Måske din hund endda vil gemme benet og grave det ned til senere brug, når den føler, at den har tygget nok på det for nu.

Det er altså den oplagte ting at give din hund, uden at få dårlig samvittighed over, at det er usundt, og at du risikerer, at hunden tager på.

Gå en lang tur

Hunde er lette at tilfredsstille, og en god gåtur kan gøre hele forskellen. Uanset om det er samme rute, som I plejer, eller om det er en ny, så betyder det alverden for en hund at komme ud og se verdenen.

Dette er desuden også en aktivitet, der ikke inkluderer forkælelse i form af at proppe noget i hunden. Nej, det behøver den slet ikke. En gåtur er oftest langt mere berigende over længere tid, modsat en hurtig snack, der er glemt på et øjeblik, hvor hunden i stedet bare vil have mere.

Mød andre hunde

Når du alligevel er ude på en gåtur, kan du tage et sted hen, hvor det er oplagt at socialisere din hund. Det er vigtigt at gøre helt fra starten, så din hund ikke bliver sky og nervøs omkring andre hunde.

Når din hund kommer ud og møder andre hunde, og får mulighed for at løbe rundt sammen med det og have det sjovt, vil det også opleves som forkælelse og nydelse for din hund. Forestil dig hvor mange timer din hund bruger i det samme hjem. Alle timer uden for hjemmet er ren forkælelse.

Træn med din hund

Derfor kan du med fordel også tage med din hund til træning et andet sted. Træning er virkelig noget, der aktiverer din hunds hjerneceller. Og er der noget, hunde elsker, så er det at være på, at få opmærksomhed og at foretage sig noget sammen med deres ejer.

En hver stund sammen med dig, vil din hund opleve som ren forkælelse. Det bliver ganske enkelt ikke bedre, og når det så også handler om træning, vil det være spændende for din hund. Der er noget at foretage sig, og det er den perfekte variation fra de sædvanlige gåture. Samtidig skal du ikke træne for meget med din hund, så det bliver en forventet vane.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark