3 måder du nemt kan spare penge op til at købe en hund

//

Vil du for alt i verden gerne have en hund, men har du ikke råd til den endnu, har vi her fundet et par gode måder, hvorpå du kan spare penge nok sammen til at købe lige netop den hund, du drømmer om.

 

Lægger du dig i selen, og gør du en reel indsats, behøver det ikke at tage så lang tid at få råd til din hund. Du kan også tage et forbrugslån og købe hunden nu.

Få nogle flere timer på dit arbejde

En af de nemmeste måder at spare op til en hund er ved at arbejde noget mere, så du kan få en højere løn og dermed lægge mere til side hver eneste måned. Har du derfor mulighed for at få nogle flere timer på dit arbejde, er det jo en oplagt chance for at spare hurtigere op.

 

Kan du ikke få flere timer, kan du jo altid vælge at få dig et job mere, så du stadig kan få mere i løn hver eneste måned. Det er også en mulighed.

 

Du kan også finde forskellige former for minilån her.

Skær ned på dit forbrug

En anden god måde er at skære ned på dit forbrug, så du simpelthen har flere penge mellem hænderne hver måned. Og med flere penge til rådighed hver måned, desto flere penge kan du også sætte til side hver måned på en opsparing, så du inden længe har råd til det, du ønsker at købe.

 

Der kan være mange måder at skære ned på sit forbrug. Det kan være på oplevelser, madbudgettet eller dine abonnementer, som du sikkert også har mange af. Det er bare med at gå i gang med en tættekam fra en ende af, så du kan spare så meget som muligt.

Sælg ud af dine gamle sager

Her til sidst kan du jo også vælge at sælge ud af dine gamle sager for at spare penge nok sammen. Du har sikkert en masse ting stående, som du ikke rigtig gør brug af, og som du lige så godt kan sælge for at få nogle penge i kassen.

 

Det er meget nemt at sætte ting til salg på eks. DBA eller Facebook, hvor du hurtigt kan sælge dine brugte sager. Du vil blive overrasket over, hvor mange penge du sikkert har stående gemt i skabe eller skuffer. Det kan hurtigt blive til en del.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark