3 udgifter du måske har glemt når du får hund

//

Når du vil købe en hund, kan det være, at du tænker meget på, hvad den koster at købe. Men har du også tænkt på, hvad det koster at have en hund? For det er jo heller ikke gratis.

 

Foruden mad og legetøj er der jo en masse andre ting, du også skal sørge for at have i orden, når du bliver hundeejer. Du kan læse mere om herunder, hvad du også kommer til at betale for, når du vælger at få en hund.

 

Mangler du penge mellem hænderne? Lær mere om værdi af rentefradrag her.

Forsikring

Når du får dig en hund, kan det være en rigtig god ide at få dig en hundeforsikring, da den er lovpligtig at have. Og det koster jo også penge at få forsikret sin hund, hvilket du også lige skal have med i dine overvejelser.

 

Det er herunder en ansvarsforsikring, så du er sikker på at være dækket, hvis din hund skulle forvolde skade på andre dyr eller mennesker. Derfor bør du købe en forsikring til din hund med det samme, når du får den, så du og den er sikret.

Dyrlæge og medicin

Det næste du også skal tænke på, når du får dig en hund, er medicin og regninger hos dyrlægen. For du kommer ikke til at undgå, at din hund skal til dyrlægen på et eller andet tidspunkt, og det er bestemt ikke et billigt sted at besøge.

 

Og bliver din hund syg og får brug for medicin, er det også en løbende udgift, som du skal have plads til. Og der er ingen af disse poster, du kan vælge ikke at betale. Så det kræver altså lidt luft i dit budget, hvis du vil have dig en hund, som du kan tage dig godt af.

Hundepension

Denne udgift er du ikke nødvendigvis sikker på at få, men det kan være en udgift forbundet med at være hundeejer. Hvis du engang imellem skal på ferie eller skal et sted hen, hvor du ikke har mulighed for at have din hund med dig, kan du sende den på hundepension, som tager sig af din hund, mens du er væk.

 

Det koster også penge at få passet sin hund af andre, men det er dog ikke sikkert, at du nogensinde får brug for det, hvis du bare sørger for ikke at tage væk fra din hund.

 

Lån penge nemt her så du har råd til alle disse ting.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark