3 tips til dig der skal rejse med hund

//

Har du fået en hund, og har du ikke erfaring med at rejse med hund før i tiden, og skal du snart ud at rejse med den, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du ikke er helt på bar bund, når du skal på ferie med dit kæledyr.

 

Der er mange ting, du bør tage højde for, når du skal på ferie med din hund. Det her er tre af dem.

Kør selv? Husk masser af pauser

Skal du på en kør-selv ferie, og skal du have din hund med dig, kan det være en rigtig god idé at huske at holde masser af pauser. Ligesom du har brug for pauser til at få noget at spise eller at tisse, har din hund også brug for det.

 

Så selvom du sagtens kan holde til at køre et par timer i stræk, er det ikke sikkert, at din hund kan det. Så hold ind en gang i timen eller lignende, så der er tid til at få noget at spise, noget at drikke og at strække benene.

 

Savner du underholdning til ungerne på turen, kan du altid oprette dig hos TV2 Play.

Fly? Gør din hund vant til at være i bur

Skal du og din hund flyve fra Kastrup eller Ålborg Lufthavn, og skal du have din hund i bur undervejs, er det en rigtig god ide at træne det med din hund inden, så den er klar på, hvad der skal ske.

 

Er din hund ikke trænet til at være i et bur, er det klart, at du ikke bare lige får det til at ske, når du kommer op i et fly. Så sørg for at få det trænet i god tid, hvis du skal ud at flyve med din hund i et bur.

Få styr på vaccinerne

Her til sidst er det også meget vigtigt at være opmærksom på, om der er nogle særlige vacciner, som din hund skal have, før det kan komme ind i et bestemt land.

 

Der er nemlig stor forskel på, hvilke vacciner der er påkrævet, alt afhængig hvilket land du skal ind i. Nogle lande er en bestemt vaccine påkrævet, mens den måske ikke er påkrævet i andre lande.

 

Det ville jo være ærgerligt at tage på ferie for at finde ud af, at din hund ikke har fået de vacciner, der er nødvendige.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark