3 tips til dig der skal rejse med kæledyr

//

Skal du ud at rejse til sommer, og har du fået et kæledyr, som skal med på tur, er der her et par tips til at få en stressfri rejse med dit kæledyr.

 

Det kan kræve lidt tilvænning at rejse med sit kæledyr, og det kommer langt hen af vejen også an på, hvordan dit kæledyr reagerer på netop at rejse. Nogle kæledyr er bare ikke gode at rejse med, mens andre gør det til en leg.

 

Mangler du afslapning til ferien, kan du bl.a. finde gode bøger om Jamie Oliver online.

Må du have dit kæledyr med på dit hotel?

For det første er det meget vigtigt at undersøge, om du må have dit kæledyr med på det hotel, du har tænkt dig at overnatte på.

 

Der kan være stramme regler omkring det at have kæledyr med på hoteller, hostels og vandrehjem, og derfor er det meget vigtigt at tjekke op på dette, inden du booker dig ind et sted, så du ikke ender med en booking, du ikke kan bruge, fordi du ikke må have dit kæledyr med dig.

Husk at holde pauser på turen

Skal du på kør-selv ferie, er det også meget vigtigt at holde godt med pauser på turen. Dit kæledyr har jo, ligesom dig selv, også brug for at komme ud at tisse, at strække benene og at få noget at spise og drikke undervejs på turen.

 

Og skal I køre tværs over Europa, er det meget vigtigt at holde godt med pauser undervejs, da det også er en utrolig lang rejse for dit kæledyr. Husk mad- og vandskåle, godbidder og foder, så der ikke kommer til at mangle noget på turen. Og igen, godt med pauser.

Er dit kæledyr klar til at rejse?

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at tænke på, om dit kæledyr er klar til at rejse. Skal I eks. rejse med fly fra de største lufthavne, kan der være krav om, at dit kæledyr skal være i et bur undervejs, og her er det vigtigt, at det er noget, du har trænet med dit kæledyr, så det ikke kommer som en kæmpe omvæltning.

 

Der er mange kæledyr, der aldrig har prøvet at være i et bur, og når de så skal til at være det på en rejse, bliver det et værre spektakel, som bestemt ikke gør det til en stressfri ferie.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark