ASI dukker til børn 

//

En ASI dukke vil bringe varme og liv til dit barns verden og værelse. Disse dukker er skabt af en spansk legetøjsproducent, som værdsætter topkvalitet og livagtig charme. Hvis du tænker at dit barn ville nyde en realistisk dukke af et spædbarn, så er en ASI dukke det bedste valg. 

Historien bag de populære dukker 

En ASI dukke er ikke bare et hvilket som helst andet stykke legetøj. Disse dukker til børn nydes af folk i alle aldre, og vil med garanti være en af de stykker legetøj som dit barn vil huske efter de er vokset op. Disse dukker er lavet med høj kvalitet, fantastisk håndværk, og hver eneste af dem er helt unikke. 

Dukkerne blev for første gang produceret i 1942, og dette kan mærkes, da realismen ved dem kun er blevet stærkere med tiden. Disse dukker sprudler med leg og glæde, og det vil hurtigt føles som om, der er blevet tilføjet et nyt familiemedlem til husstanden. Dukkerne købes med outfits og tilbehør, men man kan også tilegne sig mere, hvis dette er noget man ønsker. Dukkerne kan vælges ud fra størrelse, kroppens blødhed, og alle har et sødt navn, som de identificeres gennem. 

Hvorfor du skal vælge disse dukker til dit barn 

Hvis du overvejer at give dit barn en ASI dukke, men ikke ved hvilken der er rigtig for dem, så inddrag barnet i beslutningen. Som nævnt, så er dukkerne unikke, og derfor vil dit barn sikkert nyde chancen for at vælge lige den der kalder på dem. Dit barn kan gennem leg med disse dukker, få en oplevelse af ansvar, da de livagtige egenskaber tillader en følelse af forældreskab at blusse op i dem. Disse dukker vil hurtigt blive en milepæl og mindeværdig genstand i deres opvækst. Lad disse dukker til børn blive en del af din familie.  

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark