Hvorfor vi valgte at handle hos Deal King

//

Jeg køber en del ting på nettet, og særligt det sidste års tid, hvor meget af landet har været nedlukket. Der har ikke været så mange muligheder, så der er jeg helt sikkert også blevet tryggere ved at handle på nettet. Før var jeg faktisk lidt nervøs, og turde ikke bare handle alle steder. I dag er jeg mere bevidst om, hvordan jeg hurtigt skaber mig et overblik over, om det er en troværdig hjemmeside. 

Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med en ny webshop, som faktisk ikke har så lang tid på bagen. Den er fra 2020, og jeg har fået den anbefalet af en god veninde. Det er Deal King, og de har et kæmpe univers af alverdens produkter. Deres hjemmeside er overskueligt opbygget til trods for deres meget store udvalg. De har simpelthen så mange varer, at man kan blive helt væk i dem, men det er faktisk ikke en dårlig ting, fordi det gør, at man går mere på opdagelse. Det betyder også, at jeg gerne sætter lidt tid af til at gå på opdagelse. 

Deres store webshop indeholder seks forskellige kategorier: Køkken, Hus & Have, Sport & Fritid, Børn, Elektronik og Helse & Skønhed. Under disse seks kategorier findes der et kæmpe stort udvalg af underkategorier. 

Jeg har købt en del forskellige produkter hos Deal King. Et af mine første køb var faktisk fordi min datter havde lidt problemer med at sove. Jeg fandt en bamse, formet som et får, en dejlig blød plys bamse, som var rigtig hyggelig at putte med. Men udover at være en dejlig blød plys bamse, så har den også en kulde og varme effekt. Hun elsker den! og sover med den hver evig eneste dag. Derudover så slæber hun den med alle steder, så det er helt sikkert et stort hit. 

Til mig selv er mit seneste køb en masse nyt badeværelsestilbehør. Vi har fået lavet nye badeværelser for nyligt, ja vi tog begge to på en gang, og det vil jeg sige, at vi fortrød, da vi var i gang! Men nu er det dejligt, at det er overstået, og jeg skulle finde en masse små nips og lækre ting til de nye badeværelser. Og her havde Deal King et kæmpestort udvalg. 

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark