Er der dyrevelfærd i computer spil?

//

Mange mennesker er måske ikke klar over, at der er meget dyrevelfærd i computerspil. Der findes mange forskellige typer af spil, hvor man spiller som et dyr og simulerer dets liv. Et eksempel er “I am fish”, hvor man skal redde fisk både til land og til vand. Et andet spil, der omhandler dyr, er Farming Simulator, hvor man passer en gård, hvor man dyrker grøntsager, og skal høste i den rigtige årstid. Disse spil kan lære os om, hvordan vi behandler dyr i vores virkelige liv, og hvordan vi bør tænke på dem, når vi spiller disse typer spil!

Om spillet “I am fish”

Spillet handler om fire fisk, som er hovedrollen. De er blevet indfanget fra havet fra sin familie, og puttet i et akvarie. De bryder ud, og skal igennem et eventyr, for at finde tilbage til sin familie. Det er et spil, som både er til de mindre børn, men det er også sjovt for de voksne. Prøv selv i I Am Fish.

Om farming simulator

Navnet siger lidt sig selv. Prøv selv krafter som landmand i Farming Simulator, hvor du er landmanden, og skal drive en gård med store marker, som skal høstes i tide og utide. Her kan man få en livagtig og realistisk fornemmelse for, hvordan en landmand er presset på tid, og hvor afhængig en landmand er af at høste og få værdi for dine afgrøder. Her får man både skills i at styr en stor mejetærsker, en traktor eller en gyllespreder. Der er flere serier af denne simulator, som omfatter flere forskellige versioner.

Køb spillet hos Joybuggy.com. Det er en online webshop, hvor du kan købe alle mulige forskellige spil, nye, som gamle klassikere. Det hele foregår online. Du finder spillet online, du køber spillet online, og du modtager spillet online. Det er super nemt, og så har du adgang til spillet, uanset hvor i landet du befinder dig.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark