Sten og krystaller til dit kæledyr

//

Sten og krystaller er kendt for deres spirituelle anvendelser. De kan bruges på mange forskellige måder, afhængigt af dine behov. Nogle mennesker bruger dem til at holde sig selv jordet/groundet, mens andre bruger dem til helbredende formål. En måde, de virker på, er ved at give energi, når du har mest brug for det. Hvis du har et kæledyr, der kæmper med angst eller psykiske problemer, kan sten og krystaller måske hjælpe dig!

Sådan virker sten og krystaller på dyr:

Dyr er meget følsomme og opfanger let følelser samt energier. Hvis du har et dyr, der kæmper med angst eller psykiske problemer, kan det være svært at hjælpe det alene. Sten og krystaller afgiver en specifik energifrekvens, som passer til det, dit kæledyr har brug for på et givet tidspunkt. De giver stabilitet i perioder med forandringer, som f.eks. flytning af hjem, tabet af et familiemedlem eller endda i forbindelse med sygdom. De har også jordnærende egenskaber, der kan hjælpe dit kæledyr med at forblive roligt og afslappet, især for dem, der lider af angstanfald.

Hvordan man bruger sten og krystaller på kæledyr

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan integrere sten og krystaller i dit kæledyrs liv. Du kan placere dem rundt omkring i dit hus for at fremme et roligt og stabilt miljø. Du kan sætte dem i en lille dertil tilpasset “pose” som man hæfter på halsbåndet, de kan bære dem som smykker, ligesom du ville gøre med andre metafysiske redskaber eller talismaner. Hvis du bruger krystaller som jordforbindelse på dit kæledyr, skal du placere stenen i nærheden af deres seng om natten. De vil absorbere noget af energien under søvnen, så de forbliver afslappede hele tiden. Læs hvordan du bruger sten og krystaller på kæledyr.

Hvilke krystaller virker?

Forskellige typer krystaller har forskellige frekvenser, så du skal vælge den type krystal, der passer til dit kæledyrs behov. Hvis dit kæledyr f.eks. har psykiske problemer, skal du bruge en krystal med en energifrekvens til følelsesmæssig balance. Hvis det specifikt er angst, skal du finde en sten, der udsender beroligende egenskaber. Du kan også inkludere flere forskellige krystaller i en slags krystalgitter. Dette giver den beroligende energi styrke og hjælper dit kæledyr til at føle sig mere afslappet.

Hvis du gerne vil have flere råd om, hvordan du bruger sten og krystaller til kæledyr, så kan du kontakte Krystal og HealerHuset fra Hedehusene, som har stor erfaring med brugs af sten og krystaller, både til mennesker og kæledyr. Du kan også køb sten og krystaller til dit kæledyr online på deres side, så du kan finde den helt rette sten eller krystal, men den ønskede energi.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark