De forskellige dage i forbindelse med Black Friday

//

Black Friday er en begivenhed hver eneste år, rigtig mange mennesker ser frem til. Når vi træder ind i november, begynder nedtællingen til sidst i denne måned. Det er nemlig her, at Black Friday finder sted. Men det er dog ikke den eneste dag, du bør tælle ned til. Herunder får du en oversigt over de vigtige mærkedage, der er værd at notere i kalenderen, hvis du vil være sikret et godt tilbud med store rabatter.

Black Thursday

Black Thursday er en af de første dage, der dukker op. Typisk er det om aftenen, og det er torsdagen inden Black Friday. Det er her, du kan være heldig at snuppe de første gode tilbud. Og tænk nu, hvis du får udnyttet et godt tilbud, ligesom mange andre, og det så er udsolgt dagen efter til selve Black Friday. Ja, det er en meget god grund til at sidde klar allerede dagen inden. Hvis du er tilmeldt et nyhedsbrev fra en butik, vil du typisk også modtage mails omkring disse dage og begivenheden op til, så du kan være forberedt.

Black Friday

Og så er der selve den store dag – Black Friday. Hele dagen er der vilde tilbud, så der er god grund til at besøge fysiske butikker og online webbutikker. Hele dagen vil være præget af, at der er vilde tilbud at hente på alverdens forskellige produkter. Man kan ikke undgå, at det bliver markeret, da det vil være synligt markeret både i butiksvinduer og facader samt på forsiden af mange webbutikker.

Cyber Monday

Med cyber monday kan du stadig nå at gøre brug af de forskellige tilbud. Det lander den efterfølgende mandag, hvor der igen dukker forskellige tilbud op. Nogle gange løber det også lidt mere stille over lørdag og søndag, hvorefter det så blusser op igen om mandagen. Fik du derfor ikke foretaget diverse indkøb, eller var der noget, der var udsolgt, er dette din ekstra chance. Måske butikken har fået det på lager igen, du søgte, eller også havde du ikke tid om fredagen til at sidde og kigge på alle de gode tilbud.

Black Week

Generelt set er mange butikker begyndt at sprede det over Black Week – altså sammenlagt en hel uge, hvor der venter en masse gode tilbud. Eftersom det netop er over en uge, er der god grund til at sidde klar som den første, da man med garanti vil opleve, at der bliver mere og mere tomt på hylderne i løbet af ugen, fordi folk gør brug af de mange gode tilbud.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark