3 grund til du burde overveje en hængekøje stol

//

Mange mennesker har haft svært ved at bryde med de nye tendenser indenfor indretningsverdenen. Nye fænomener som new nordic dominerer indretningsverdenen og det er måske ikke lige din stil. De rene linjer og milde farver kan godt virke upersonlige for nogen, men du kan godt bryde med det.

For eksempel kan du overveje at købe en hængekøje stol til hjemmet. En hængekøjestol kan bryde lidt med de kedelige upersonlige tendenser, man ser i alle boligmagasiner disse dage. En hængekøje stol har de samme nostalgiske signalerer, men uden at være frataget alt hygge. Hvis du ikke er overbevist endnu, så er her tre gode grunde til du burde overveje en hængekøje stol. 

Skab hygge i hjemmet

En hængekøje stol signalerer hygge familieliv og vi kommer hinanden ved energi. En hængekøje stol gør at man er nødt til at sidde tæt på hinanden, hvis man sidder flere. Fredagshyggen bliver aldrig det samme igen.

Sæt Disney sjov på, sæt fredagsslikket frem og sæt dig med dine børn og hyg. Selvom en hængekøje stol ikke ses som værende særlig moderne eller trendy, er det altså ikke rigtig. En hængekøjestol sender hyggelig energi rundt i hele hjemmet.

Tag naturen med ind i hjemmet.  Hvis du for eksempel køber en hængekøjestol i træmaterialer, kan du skabe en mere naturlig stemning. Mange forskere peger på at naturen er angstreducerende. Vælg derfor din hængekøje stol i naturmaterialer og tag naturen med ind. Når du gør dette, sørger du for, at din stue indbyder til ro og trygge.

Sjovt til fester

Mange fester foregår siddende. En ting der virkelig skaber hygge til fester er, forskellige siddemuligheder. Hvis du for eksempel går ind på en bar, hvor der er præcis de samme borde og stole er det ikke lige så hyggeligt, hvis der også er lidt sofaer og nogle forskellige former og slags borde.

Tag dette princip med i hjemmet og til nye højder. Bogstaveligt talt. Med en hængekøje stol skaber du diversitet i dit møblement og gør dit hjem langt mere fest venligt. Desuden hvis du holder en større fest, er det, det perfekte sted for nye bekendtskaber at sidde og lære hinanden at kende.

Dette skyldes at de bliver tvunget til at sidde tættere. Hvem ved det kan være et nyt forhold bliver skabt i din hængekøje stol.

Dine børn ville elske det

En hængekøje stol er ikke kun behagelig og hyggelig, men også sjov. Da en hængekøjestol gynger frem og tilbage, er den perfekt til børnefamilier. Gør kedelige aktiviteter sjove. For et barn kan det være svært at sætte sig og læse.

Men hvis du giver dem lov at sidde i hængekøjestolen imens, bliver det lige pludselig meget sjovere for dem. Det bringer også familien sammen. Det er en fælles oplevelse. Når du sidder der sammen med dit barn, giver det en fællesskabsoplevelse for dit barn, og det bringer dig tættere på dit barn.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark