Topgrej fiskestænger

//

Hos topgrej er der et stort udvalg af forskelligt fiskegrej. Ind under det hører selvfølgelig også fiskestængerne, som det mest vigtige. Med alle mulige forskellige slags fiskestænger, med forskellige stænger, længder, vægte og så videre, er der over 340 forskellige stænger og modeller at vælge imellem. Altså er der rig mulighed, og stor chance for, at der er en fiskestang for dig. Hvis der mod forventning ikke er lige præcis den fiskestang, som du leder efter, kan du til gengæld kontakte Topgrej, ved enten at ringe eller skrive, eller simpelthen tage hen i deres fysiske butik i Slagelse, og så vil de hjælpe dig med at skaffe den hjem til dig.

Den rigtige fiskestang

Det er selvfølgelig vigtigt at du har og bruger en fiskestang som passer og er lavet til lige præcis det som du skal bruge den til. Der er nemlig fiskestænger til det hele, men det er ikke alle som kan bruges til det hele. Der er umiddelbart op til 9 forskellige kategorier af forskellige slags stænger: Popper/Jigging stænger, Pole stænger, trolling stænger, Karpe/stør stænger, Trigger stænger, Teleskop stænger, hav/pirkestænger, Spinnestænger, Ul fiskeri og fluestænger. Du kan købe en fiskestang til ferskvand og søer, eller en fiskestang til kystfiskeri , som er bedre når der er bølger og strøm, og derfor er mere robuste. Der er altså utrolig mange forskellige slags og kategorier, hvor nogle er de ’typiske’ stænger der kan bruges til lidt flere ting, og der er de mere specialiserede stænger som er rigtig gode til nogle få mere specielle ting, som for eksempel til fluefiskeri. Denne stang er tyndere end andre fiskestænger og dermed lettere. Det kan den være grundet at der ikke bruges agn, men fluebinding i stedet. Den ville for eksempel ikke være god at bruge ved vildere vand med meget blæst og strøm. Her ville i stedet bruges en pirkestang, som er mere robust. Der er altså flere ting at tage hensyn til, inden man køber sig sin nye fiskestang. Derudover er der meget forskellige prisklasser, der selvfølgelig varierer efter kvaliteten at stangen. Hvis du er ny indenfor faget, og først skal til at lære at fiske, ville det måske ikke give mening at købe de dyreste stænger, men i stedet købe en lettere og billigere. Der er altså noget til de helt hårde og erfarne veteraner, og noget til nybegynderne der bare vil være med. Der er endda også børne fiskestænger, så der er til at hele familien kan være med.

Bliv klar til weekenden

Du har altså rig mulighed for at finde den fiskestang du drømmer om, til en fair pris, og du kan endda få den med gratis fragt til weekenden, hvis du køber for over 500 kroner. Forsendelsen er hurtig hvis du bestiller inden klokken 13 på en hverdag, så bliver ordren nemlig sendt allerede samme dag. Du kan derudover bare ringe eller skrive hvis du skal have hjælp med at finde den rigtige fiskestang, eller hvis der er noget du er i tvivl om.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark