Gaming bærbar

//

5 tips til hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en gamer bærbar

Når du skal vælge en gamer bærbar, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Men hvis du leder efter en gaming bærbar, der skal kunne klare både arbejde og spil, skal du vælge en alsidig en af slagsen. Uanset hvad giver vi dig nu 5 tips til hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en gamer bærbar:

1. Beslut dig for hvilke spil bærbaren skal kunne trække

Du skal først og fremmest beslutte dig for, hvilken type spil du vil spille. Er du ikke den største gamer og har bare brug for, at bærbaren skal kunne trække League of Legends, så behøver du ikke spendere mere end 5-6000 kr. Men skal bærbaren kunne trække store spil som World of Warcraft, Grand Theft Auto V eller The Witcher 3, skal du op i et noget større beløb.

2. Beslut dig for specifikationer

Det er vigtigt at vælge de rigtige specifikationer for din gamer bærbar første gang, da det kan være svært at ændre dem senere. Så gør dig selv den tjeneste at beslutte dig for de specifikationer, dine foretrukne spil kræver. Du kan læse om specifikationer på diverse hjemmesider heriblandt Gamingmagasinet.

3. Vær opmærksom på batteriets levetid

Når du spiller, vil du sommetider ikke være i nærheden af en stikkontakt. Så sørg for at tjekke batterilevetiden på enhver gaming laptop, du overvejer. Mange gamer bærbarer vil reklamere med op til 7 timers batterilevetid, men det er normalt en selvfølge, og du skal desuden tage det med et gran salt.

4. Sørg for at gamer bærbaren har et godt grafikkort

Dette er vigtigt for af to grunde. For det første vil et godt grafikkort gøre det muligt for dig at spille de nyeste spil. For det andet vil et godt grafikkort også være med til at forbedre spilkvaliteten.

5. Få en gaming bærbar med et godt kølesystem

Bærbare computere kan blive meget varme, især når du spiller. Så sørg for at vælge en bærbar gaming computer med et effektivt kølesystem, f.eks. vandkøling eller en god blæser.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark