Hvad bør du overveje når du vælger dyrlæge

//

Når man har anskaffet sig et kæledyr, så er det vigtigt at finde en dyrelæge, hvor man kan få vaccineret sit kæledyr, og ikke mindst, tage til, hvis ens kæledyr bliver syg. Derfor er der nogle vigtige faktorer, som spiller ind, når man skal finde den helt rette dyrelæge.

Undersøg dyrelægens for anmeldelser

Der er en dyrelæge i næsten hver by, men det er vigtigt, at man lige undersøger klinikken inden man sender sit kæledyr dertil. Det kan man gøre ved at undersøge diverse anmeldelser af klinikken på de sociale medier, på Trustpilot eller på Google. Du kan spørge andre med kæledyr, hvad de har af oplevelser på den pågældende dyreklinik.

Kontakt klinikken

Det er vigtigt, når man skal sende sit kæledyr til en dyreklinik, at man føler, at man er i trygge rammer, og føler sig forstået som kæledyrsejer, når man henvender sig til klinikken. Man kan ringe til klinikken, eller giv dem et besøg, og få en god snak med de ansatte, overvej, om du føler dig forstået? Er de søde og rare? Hvordan håndtere de dit kæledyr og, ikke mindst dig, som dyreejer? Det er vigtigt, at man føler sig tryg, såsom denne tryghedsskabende dyreklinik i Århus.

Vælg en lokal dyreklinik

Ren logistikmæssigt, så er det mest hensigtmæssigt at vælge en dyreklinik, som er tæt på din bopæl. Det vil spare dig selv for tid, og besværet, og ikke mindst, lette trykket hos dit kæledyr, hvis det ikke er helt tryg ved at køre i bil. Desuden bør man støtte lokalt generelt, fordi du kan ofte komme hurtigt og nemt til klinikken, selv når du har et tidspresset problem.

Find ud af, hvilke tjenester de tilbyder

Når du vælger den rigtige dyreklinik, er det vigtigt, at dit kæledyr får alt det, det har brug for. Hvis du bemærker noget bestemt, som dit kæledyr kæmper med eller har brug for hjælp til, så overvej at besøge en dyrlæge, der har specialiseret sig på dette område. Du har f.eks. en hund, der kæmper med angst og frygt for andre hunde. Du kan derfor vælge at besøge en dyreklinik, der er specialiseret på dette område, så dit kæledyr får den bedst mulige behandling

Pris

Hvor meget koster det? Dette kan virke som et indlysende spørgsmål, når du skal vælge en dyrlæge, men hvis du er blevet henvist af en anden kæledyrsejer, og du er ikke sikker på, om klinikken er overkommelig for din pengepung. Du kan altid ringe til den dyreklinik, som du overvejer, og spørge dem direkte, hvor meget det koster at tage sig af et kæledyr, og hvilke betalingsmuligheder de tilbyder.

Er de veludstyrede?

Det er vigtigt, når du vælger en dyrlæge, at dit kæledyr har alt, hvad det behov. Du vil gerne være sikker på, at klinikken har alt det nødvendige udstyr og værktøj, såsom røntgenapparater, kirurgiske instrumenter osv., så du kan føle dig sikker på, at dit kæledyr er i gode hænder. Hvis der i værst fald skulle ske noget med dit kæledyr, så er det rart at vide, at du ikke behøver at tage til en helt andet klinik, hvis de har al det udstyr, som er nødvendigt.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark