Kaniner op af hatten eller bunnies på bordet

//

Når du skal holde fest, vil du gerne have, at festen bliver mindeværdig på den gode måde. At det bliver sådan en dag, vennerne eller kollegerne taler om i årevis efter. Det kan man gøre på mange måder, alt afhængigt af, hvilken slags fest, man holder. En tryllekunstner, der hiver kaniner op af hatten og duer ud af ærmet er sikkert en attraktion til en børnefødselsdag, men en smule akavet til en bachelorfest, eller hvis du vil vise biler frem for dine kunder. Lige dér ville det nok være sjovere med kvinder med kaninører – bunnies – der danser på bordene eller pusler om bilerne. Og som med alt andet bliver det bedre, hvis det bliver gjort med klasse.

Smukke kvinder gør alting bedre

Hvad får dig til at stoppe op og kigge en ekstra gang? Hvad husker du bedst efter en god fest? Og hvad er et must, når du besøger en biludstilling? Svaret er smukke kvinder. Det er næsten ligegyldigt, hvad du skal arrangere, så kan en elegant skønhed hæve niveauet lige den ekstra tand, der skal til, for at dagen bliver uforglemmelig. Men du kan jo ikke gå på jagt i gågaden og forsøge at hyre tilfældige skønheder til at servere cocktails til din bedste vens bachelorfest. Hvis du gør det, kan du i hvert fald nemt ende med et blåt øje og en bøde. Så er det mere sikkert at hyre eventpiger til dit arrangement.

Med eller uden glitter

Du kender dem fra hollywood film, fra kasinoer og fra natklubber. De underskønne kvinder, der ser ud som om, de er trådt ud af en drøm. En god drøm, vel at mærke. Måske er de iført en glitrende cocktailkjole, måske har de bikini på eller måske er det helt topløse. Fælles for dem er, at de gør øjnene og sjælen glade, bare ved at være der. Eventpiger er tiltrækkende kvinder, som gerne kommer og gør netop din dag uforglemmelig. Du bestemmer selv, om de skal servere champagne iført slips og skjorte, om de skal sæbe den bil ind, du gerne vil sælge eller om de skal danse under funklende diskolys. Måske kan du tilmed finde en, der kan hive kaniner op af hatten. De har alle sammen forskellige styrker og evner.

Kommer med smil

Eventpiger er ikke strippere, selvom nogle af dem gerne tager toppen af. De er nærmere en slags velskabte værtinder, underholdning eller øjenguf, om man vil. Og du vælger selv, om de skal være brunetter eller blondiner og hvor mange, der skal til for at gøre din fest til noget særligt. Pigerne er, som deres jobtitel antyder, vant til at deltage i events. Derfor kan du regne med at de kommer med store smil, og at de fører sig frem med elegance og klasse.  Uanset om de skal danse, servere eller vaske bil. De virksomheder, der udbyder kvinderne, har endda kataloger, du kan scrolle igennem, så du er sikker på at få netop de eventpiger, du synes er smukkest.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark